Παρουσιαση του ενυδρειου μου!!!
11 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:101 x 50 x 41 εκ. (rio 180) Όγκος:180 litr Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά:Vallisneria americana (gigantea),Cryptocoryne,Windelov Ψάρια / Άλλα είδη:11 rasbora galaxy,4 corydoras julli,1 comon pleko,5 zebra nitrine snails,7 νεον τετρα,4 διαφανειες,20 red cherry. Διακοσμητικά υλικά:ξυλα,καρυδες,χαλικι aquatica (1mm) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2*45 watt Διάρκεια φωτισμού: 7:30 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο juwel(1 litr biomech),εξωτερικο eheim prof 3 2073 Θερμοστάτης:200 w juwel Λίπανση:1 φορα τις 2 εβδομαδες floyrish Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):11 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):9 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):<5 Αλλαγές νερού:30% καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:25,5 Άλλες πληροφορίες:τρεχει 1,5 χρονο. ολα τα τεστ γινονται με τα υγρα τεστ τις api. ταισμα 1 φορα την ημερα με 3 διαφορετικες τροφες. Φωτογραφία:οι φωτογραφιες ειναι απο κινητο |
Ωραιο φιλε μου το ενυδρειο σου,απο τα cpd εχεις γεννες?
|
ωραιο!
|
Παράθεση:
|
Καλως ηρθες.πολυ καλη αρχη!ομορφο!
|
ομορφο αν εκρυβες λιγο το φιλτρο θα ηταν καλυτερα διακρινο και λιγο αλγη ? μηπος κατι δεν παει καλα μετα απο τοσο καιρο λειτουργιας?
τα cpd μου αρεσουν πολυ και αν εχεις και γεννες τοτε οτι καλυτερο καλη συνεχεια :):smt052 |
Παράθεση:
|
Φίλε ωραίο ενυδρείο έφτιαξες, μπράβο!
|
Μπράβο φίλε!!Πολύ ωραίο το ενυδρείο και πολύ ωραία τα φυτάκια σου...Ιδικά αυτά τα windelov...:) Πήρες γέννες και από τα cpd??Μπράααβο...:smt038:smt038:smt038
|
Ωραίο! Να το χαίρεσαι! :D
|
πολυ ομορφο μπραβο!
|
πολυ ομορφο,μπραβο!
|
Πολύ όμορφο το ενυδρείο.Βάλε καμία Vallisneria να κρύψεις το φίλτρο.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board