|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα ειναι ενα ενυδρειο μεγαλων απαιτησεων. Θελει δυο τρεια χαπακια για το στομαχι και μερικα αντυπερτασικα...και στο τελος εναν καλο δικηγορο για να σε ξεμπλεξει απο το εγκημα που θα κανεις εναντιων του πετ σοπα που τα πουλοησε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΘΡΙΛΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ποσο κανει ο καρχαριας τον αγοραζω
|
||||
|
||||
![]()
Ο Δυτης γνωστος μου φαινεται αλλα οχι με πορτοκαλι στολη αλλα με ασπρη...
(στην υπογραφη του Bokosta) |
|
|||
|
|||
![]()
Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο....και κάτι μου'λεγε πως αυτός ο ''αλήτης'' ο γαλάζιος θα τα χλαπακώσει τα παπιά....
![]() ![]() ....ευτυχώς το είχα ασφαλισμένο.... ![]() ![]() ![]() ....στο τέλος της έκθεσης θα ακολουθήσει σεμνή τελετή για το παπί....καλεσμένοι όλοι.... ![]() ![]() ![]() ....ρε τον αλήτη.... |
|
||||
|
||||
![]()
εβαλε το χερακι του ο bokostas,χτες ολο ελεγε τι ωραιο παπακι ειναι αυτο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αύριο το απόγευμα έρχομαι με μερκούς φίλους μου που έχουν προσκλήσεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |