|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ο ΄πλεκο ειχε ψυχολογικα και του την βιδωσε????
οι πλεκο δεν ειναι επιθετικοι παρα μονο μεταξυ τους και αυτο οταν πηγαινει ο ενας στον χωρο του αλλου... τουλαχιστον εγω αυτη την συμπεριφορα παρατηρω συνεχεια... οποτε μαλλον φταιει κατι αλλο |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι αλλο εγινε τη νυχτα.
Ποτε εβαλες μεσα τα αγγελοψαρα? Εκανες προσαρμογη? |
|
||||
|
||||
![]()
Τον ειδες να τα σκοτωνει?
Τι ειδος πλεκο ειναι? Μεγεθος αγγελοψαρων? Τιμες νερου? Αλλα ζωντανα (ψαρια, οστρακοδερμα) στο ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με το γεωργαρα! ψαξε να δεις τι φταιει και εχασες τα αγγελοψαρα, ο πλεκο στη φυση τρωει και νεκρα ψαρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπας και τα πούλησες για να πάρεις κανά μπλουζάκι ή κανά κόσμημα,
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμεσως ολοι με την καλη κουβεντα και ο δικος μου ο πλεκο κυνηγαει τα αλλα ψαρια οταν ειναι η ωρα του ταισματος και ειναι ξυπνιος, που βρισκεται το παραξενο. Μπορει να μην δαγκωνη αλλα κινητε γρηγορα και τα εμβολιζη μην σας φαινετε τοσο ακατορθωτο.
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα το πολύ πολύ να δώσει κανένα σπρωξιματακι κ αυτό στα κορυ που είναι κ αυτα στο βυθό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο φίλος ανέφερε ενυδρείο 100 λίτρων... ίσως αυτό και κάποιοι παράμετροι να οδήγησαν σ αυτό το αποτέλεσμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκαπινα σε επιθεση... | aNe | Ζωοτόκα | 7 | 17-06-10 14:46 |
Επιθεση χρτσοψαρου σε αλλο ... | stefanos1978 | Χρυσόψαρα | 23 | 22-02-09 13:26 |
ΣΟΣ επιθεση σε ψάρι που είναι έγκυος | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-10-08 19:52 |
Τρυπουλες σε ουρα πλεκοστομου. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-03 16:11 |