|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας!
Έκανα μετρήσεις, όλα μια χαρά, πήρα βεντούζες για όλα, πήρα και ψάρια! 1 μόλι πορτοκαλί αρσενικό 1 μόλι κίτρινο θυληκό 1 γκάπι μπλε-πορτοκαλί Θα δω πως θα πάνε τώρα τα ψάρια και σε λίγες μέρες θα πάρω κι άλλα! Αχ τι χαρά έχω δεν περιγράφεται!!! ![]() ![]() ![]() ------------------------- Τα ψαράκια μου κάνουν βόλτες αλλά είναι ήσυχα (μόλι), το ένα γκάπι δεν σταματάει να πηγαίνει πέρα δώθε! Το πιο μικρό τζαναμπέτης μου βγήκε! Πάντως με το που πλησιάζω το ενυδρείο στο 1 μέτρο (έστησα την καρέκλα να κάθομαι να χαζεύω!) τα μόλι εξαφανίζονται λες και τα κυνηγούν! Γιατί έτσι? ------------------------- Ε δεν προλαβαίνω να χαρώ πάλι προβλήματα ![]() Να πάρει ευχή να πάρει! Το κίτρινο μόλι έβγαλε Ich αμάν! Μ'αρέσει ποθ έριξα και από το Tetra Medica General Tonic ντεμέκ για τις ασθένειες! Ανέβασα τη θερμοκρασία νερού και σκέφτομαι να ρίξω μαγειρικό αλάτι... Πόσο να ρίξω? Οεο?
Quidquid latine dictum sit, altum videtur ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Korinaki : 03-02-11 στις 19:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο προβληματισμός του νέου: Φτου κι απ' την αρχή? | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-02-08 21:33 |