|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!καλο διαβασμα κ αναμενουμε να θαυμασουμε!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και τα σχόλια!
Σύντομα κοντά σας με εξελίξεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Το κυβάκι αρχίζει και παίρνει ζωή, μιας και προστέθηκαν διάφορά φυτά, αλλά και οι πρώτοι κάτοικοι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περιττό να πω, πως ο μικρόκοσμος μου έχει πάρει τα μυαλά : ![]() Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πωωωω τελειο ειναι!!! πολυ μαρεσει γενικα ο κυβος αλλα και ετσι οπως το εχεις κανει....
απο φωτισμο και τα σχετικα τι εχεις βαλει? ------------------------- επισης και η πετρα ειναι ολα τα λεφτα!! η τρυπα στην μεση τα σπαει!!! περιμενουμε και αλλες φωτο!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 05-02-11 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
ΤΟ φωτιστικό είναι αυτό που δίνει στο σετ η Dennerle ![]() ------------------------- Σήμερα πήρα και τα nano catappa leaves της Dennerle για τις γαριδούλες...πόσες μέρες θέλει για να μουλιάσει και να κάτσει στον βυθό... έχω ρίξει λίγο χαλικάκι πάνω του για να "κάτσει" υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Δεν βλέπω τις γαρίδες να έχουν ξετρελαθεί...μήπως επείδη βρίσκονται ακόμα στην προσαρμογή???? ![]() Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Souplaman : 07-02-11 στις 20:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μέχρι λίγο ποιό πρίν δεν μου άρεσαν οι κύβοι...αλλά τώρα άλλαξα γνώμη.τα συγχαρητήριά μου.είναι τόσο πανέμορφο!δέν έχω λόγια!
![]() ![]() (μία συμβουλή:πρόσεχε μήπως η μπαλίτσα σου προκαλέσει έξαρση άλγης. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dennerle Nano Cube 60 Lt - Reef | haf_k | Nano Reef | 19 | 25-09-11 08:40 |
DENNERLE NANO CUBE COMPLETE 30 LTR | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 29-12-10 20:54 |
nano cube dennerle 30l | kanarini | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 08-12-08 23:42 |
Dennerle nano cube 30lt. | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 31-10-08 03:49 |
DENNERLE NANO CUBE 30L | vangelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-06-08 19:25 |