|
|
||||
|
||||
![]()
φιλικά ... δεν πρέπει να είναι και πολύ αρσενικός πάντως........
![]() συνήθως είναι στο λουρί και κλαίνε τραβώντας προς την θηλυκιά γενικά τυχαίνει καμιά φορά ο σκύλος μας να γίνει τόσο ανθρωποκεντρικός που να μην απομακρύνεται ποτέ και καθόλου απο δίπλα μας γενικά όμως οι σκύλοι έχουν το μυαλό ενός μέσου 12χρονου παιδιού..... μιά γάτα-ένας καινούργιος θόρυβος-μιά μπάλα που σκάει δίπλα του είναι πολύ πιθανό να προκαλεσει μιά ασυνήθιστη αντίδραση.... |
|
||||
|
||||
![]()
τα κουταβια που φευγουν πολυ νωρις απο την μαμα τους συνηθως εχουν προβληματα κυριαρχιας κ επιθετικοτιτας προς αλλα σκυλια...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα ασχετο με ολα αυτα που λεγοντε
ειχες ποτε παρομοιο σκυλο ? για μενα να παρω ενα σκυλο ετοιμο μεγαλο ειναι λαθος και ο λογος ειναι γιατι εκπεδευτικε απο αλλον με αλλα χουγια απο τα δικα μου + οτι για να κανεις ενα ενηλικο σκυλο να σε ακουει θελει @@ και ιδικα για μια τοσο κυριαρχη ρατσα που αμα στραβοσει μαζι σου καλυτερα να σκεφτεις να αγορασεις και μια καραμπινα για να κοιμασε αγκαλιτσα
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι το να αποκτήσεις ενήλικο αρσενικό Ντόμπερμαν για φύλακα είναι λάθος.
Όπως και άλλοι σου είπαν είναι ρίσκο γιατί δεν ξέρεις τι συμπεριφορά έχει, τι ιστορικό και πόσο απρόβλεπτο είναι σαν χαρακτήρας. Είναι κυριαρχικά σκυλιά και δέχονται ένα μέλος της οικογένειας σαν αρχηγό, αυτό σημαίνει ότι αν σου βγεί μάγκας και σέβεται μόνο εσένα τα άλλα μέλη της οικογένειας σου θα ζούν σε καθεστώς τρομοκρατίας όταν επιστρέφουν στο σπίτι και εσύ δεν είσαι εκεί για να του επιβληθείς! Θεωρώ ότι είναι καλύτερα να αποκτήσεις κουτάβι και να το εκπαιδεύσεις εσύ για το τι είναι σωστό και λάθος και το τι ζητάς απο εκείνο απο μικρή ηλικία. Να σας μάθει και απο κουτάβι και να σας αγαπάει - σέβεται όλους και να σας προστατεύει κυρίως αν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι σου. Μεγάλο αρσενικό που δεν ξέρεις το ιστορικό του είναι σαν περίστροφο γεμάτο σφαίρες στο ξεκλείδωτο συρτάρι του κομοδίνου σου σε ένα σπίτι με παιδιά ....μπορεί το κακό να μην συμβεί ποτέ αλλά αν γίνει μια άσχημη επίθεση σε μέλος της οικογένειας σου το φταίξιμο θα ανήκει στο στρεσαρισμένο ενήλικο σκυλί που άλλαξε αφεντικό και περιβάλλον η στον νέο ιδιοκτήτη που ήθελε ένα άγριο ενήλικο φύλακα για ασφάλεια στο σπίτι του απο εξωγενείς παράγοντες??? ....και τελικά αν δεν σου βγεί υπάκουο ποιος δεν θα είναι ασφαλής ....σίγουρα πρώτα τα παιδιά και η γυναίκα σου και μετά πιθανόν απρόσκλητοι κακόβουλοι επισκέπτες. Σκέψου το!!!! ..... είχα και εγώ Ντόμπερμαν παλιά και το πήρα σε μεγάλη ηλικία απο γνωστό που δεν το ήθελε! ....τώρα ξέρω γιατί!!!! - δεν τολμούσα να το αφήσω μόνο στο σπίτι με την οικογένεια μου και δεν έφταιγε το ζώο αλλά οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες που δεν ήξεραν τίποτα απο εκπαίδευση σκύλου - τα σκυλιά δεν φταίνε ποτέ αλλά πάντα εμείς!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα καταλαβα τι θελει να φυλαει ο σκυλος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως γινεται να χαλαει καποιος τοσα χρηματα για να φτιαξει δεξαμενες και ενυδρεια και οταν φτανουμε στο σκυλο που θα μας συντροφευει για τουλαχιστον 10 χρονια να στρεφόμαστε σε byb με αμφιβολου ποιότητας και υγειας κουτάβια??? Ποτε δε θα το καταλάβω...
Ο Βασίλης Κουνέλας είναι ο καλύτερος εκτροφέας της φυλής κατα τη γνώμη μου στην Ελλάδα με τρομερές γνώσεις και εξαιρέτικα σκυλιά. Εσυ παρόλαυτα προτιμάς να δώσεις 600 ευρώ σε εναν αδαή, ανεύθυνο για να αποκτήσεις ένα σκύλο που θα "μοιάζει" με ντομπ μορφολογικά και στο χαρακτήρα αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ![]() Καλή επιλογή ευχομαι... και δεν εχω ντομπ, ούτε ειμαι μπατζανάκισσα του εκτροφέα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Δεν ειναι μονο χρηματικο το θεμα, μιας και λιγες φορες τα εχω λυπηθει οταν ειναι για την καψουρα (χομπυ). Ειναι οτι ειναι κοροιδιστικα λεφτα τα οποια σε μενα δεν θα πιασουν τοπο γιατι δεν παω για κυπελα! ![]() Παράθεση:
Σκυλι εχει βρεθει αλλωστε... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|