|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το δοκιμαστικο αναβει ακομα και αν δεν υπαρχει διαρροη μη ξεχνας οτι το φιλτρο δουλευει με ηλεκτρομαγνιτισμο αρα προκαλει πεδιο ![]() ------------------------- Παράθεση:
η θα σου πω μη βαζεις χερια μεσα μη σε σκωτοσει εσενα ? ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 02-02-11 στις 16:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η προτασεις μου ηταν απο προσωπικες παρατηρησεις, και το περιεργο βαση των λεγομενων σου, ειναι οτι σε ενα ενυδρειο μου, μονο οταν εμενε μονο το φιλτρο εν λειτουργία δεν αναβε το δοκιμαστικο. Με ποιο τροπο προτεινεις να ελεγξει για διαρροη?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με πολυμετρο προτηνω η ανορθωδοξα να βαλει τον τυπο που το εστεισε να βαζει τα χερια του μεσα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω απο οσο γνωριζω το δοκιμαστικο δεν αναβει ευκολα γιατι θελει καποια υπολογισιμη ενταση ρευματος.
Το φιλτρο δουλευει με ηλεκτρομαγνητισμο οπως λες, οπως γινεται και με ΟΛΕΣ τις ηλεκτρικες συσκευες. Δεν προκαλει ηλεκτρικο ρευμα εντος του ενυδρειου και μαλιστα τετοιο που να ανιχνευεται απο δοκιμαστικο κατσαβιδι. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει δίκιο ο Χάρης, μπορεί να είναι επαγωγικό ρεύμα.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F9%E3%E9%EA%EF http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F9%E3%E9%EA%EF |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχεις κάποια αμυχή στα χέρια σου;
|
||||
|
||||
![]()
το επαγωγικο ρευμα κανονικα δημιουργειται σε αλλα πηνια που ειναι εντος ευρους.
Εν παση περιπτωση, δινορευματα ή οτι αλλο φαινομενο μπορει να υπαρχει στο ενυδρειο, ειναι λιγο απιθανο να μπορουν να μετρηθουν απο ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι (που δεν εχει μικρη ευαισθησια). Τελος τα "τοιουτα" ρευματα δεν ειναι ικανα να σε τιναξουν |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, το ίδιο μου είπαν και από το pet shop, μπορεί λέει από τα νύχια ή άμα έχεις αμυχή... Βέβαια τελικά άλλαξα θερμοστάτη, γιατί μάλλον είχε πρόβλημα, δεν ανέβαζε θερμοκρασία. Γενικά μου είπαν ότι "ψιλοτινάζει" και ότι άμα βάλω δοκιμαστικό θα ανάβει σε όλα, αλλά έτυχε να έχω και πρόβλημα με συσκευή τελικά, ίσως γι' αυτό ήταν κάπως έντονο το τίναγμα. Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντλία οξυγόνου σε φυτεμένο? | armenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-11-10 16:11 |
Ελλειψη οξυγόνου | tasman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 18-11-09 19:41 |
Έλλειψη οξυγόνου | Mitsos | Δίσκοι | 6 | 18-03-09 15:49 |
Παροχή CO2!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-01-09 12:01 |
Φυτά και αεραντλία οξυγόνου | manolis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 13-01-09 00:50 |