|
|
||||
|
||||
![]()
κατα ποσο νομαρλ μπορει να ειναι αυτα τα σκυλια δεν το γνωιζω
![]() ![]() παντως, αν το σκυλι ειναι νορμαλ στην οικογενεια του, μην νομιζεις οτι θα ειναι και νορμαλ σε αλλη οικογενεια αν παει ![]() ψαξε το! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Doberman_Pinscher
ένα όχι και τόσο ειδικό με τα σκυλιά σάιτ κι όμως έχει μιά αρκετά καλή ανάλυση δές το health ειδικά-αν δεν θές ολόκληρο αν βρείς ιδιώτη χομπίστα που κάνει όλες αυτές τις εξετάσεις τότε πάρτο κατευθείαν |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε συ! Οταν πας για να αγοράσεις κάποιο ψάρι, το παραγγέλνεις άγριο πιασμένο; Συμβιβάζεσαι με αυτά που έχει στο πετ και προσπαθείς να διαλέξεις το καλύτερο.
Ετσι κ εδώ, προσπαθεί να βρεί ενα καλο σκυλί, αλλα να μην του βγεί και ο κούκος αηδόνι! Και στο κάτω κάτω, αμα είναι να εμφανίσει κάποιο πρόβλημα το σκυλί, γιατί να το εμφανίσει του απλου ιδιοκτήτη που το ζευγαρώνει με ενα οποιοδήποτε αλλο, και όχι της φάρμας που είναι πολύ πιο περιορισμένοι οι γονείς; |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Φυσικα πιστευω πως παιζει και η πιθανοτητα ενας ιδιωτης να πρεπει να ξεφορτωθει το σκυλι του αμεσα ετσι? Και αυτο να ειναι ευκαιρια για τον νεο του ιδιοκτητη. Εννοω πως εμεις για παραδειγμα πριν χρονια πηραμε απο εκτρωφεα και μεγαλωσαμε ενα Βελγικο λυκο, ολα τα λεφτα πραγματικα, αλλα καθολου αγριο δυστηχως...χρειαζομαστε ενα φυλακα και το συγκεκριμενο σκυλι δεν εκανε για αυτη τη δουλεια....μαλλων για γατα μπροστα στο τζακι εκανε! ![]() Ενα σκυλι που εμας μας στοιχησε χρυσαφι χαριστηκε....δεν αποκλειω να βρεθει καποια τετοια ''ευκαιρια'' στο δρομο μου.. Επισης φιλε μικρε ακουαριστα, σεβομαι την καψουρα που βλεπω οτι εχεις αλλα τελικα σε μερικα πραγματα οταν γνωριζουμε λιγοτερα ανησυχουμε και για λιγοτερα! Πριν μαθω αυτα που ξερω σημερα για τα ψαρια δεν μου καιγοταν καρφι....σημερα φοβαμαι και μην ανεβασουν κανενα πυρετο! ![]() Αν κοιταξω ολες αυτες τις εξετασεις αυτοματως περνω ενα σκυλι πρωταθλητη ακομη και αν δεν συνοδευεται απο κυπελο! Πιστευω πως υπαρχει μια μεση λυση... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[off topic] Εγω παλι δεν εχω σκυλο ..απο την αλλη ειμαι υπερ της υοθετισης αδεσποτων και μαλιστα αν υπαρχουν σε μικρη ηλικια ...αν ειχα αυλη σιγουρα θα εβρισκα ενα αδεσποτο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να ταϊζω το ντοπερμαν?!
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Ομως το σκυλι δεν προοριζεται για εμενα, θελω να το κανω δωρο στον πατερα μου που επαθε λοξα με αυτο το ειδος τελευταια. Αυτος εχει τη λοξα με τα 4ποδα, εμενα μου αρεσει οτι κολυμπαει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α μαλιστα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν βιαζεσαι σε λιγο καιρο γενναει η θηλυκια ενος φιλου
![]() η προηγουμενη γεννα ![]() και η θηλυκια με ενα αρσενικο απο την παραπανω γεννα ( προσφατη φωτο ) ![]() περισσοτερες πληροφοριες με πμ . |
|
|||
|
|||
![]()
ας πω κ γω την γνωμη μ π ειχα ντομπερμαν!
![]() ![]() ![]() κ στ γιαννενα εχει εκτροφειο ντομπερμαν. επισης στ αθηνα χαριζονται πολλα ντομπερμαν καθαρομαια απο φιλοζωικες οπως κ μολλωσοι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|