|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχθες συζητησαμε αυτο το θεμα, και ειπαμε πως για την επομενη εκθεση, θα κανουμε τροποποιηση, στις βασεις να ανεβουν πιο ψηλα.
αλλα να ειναι σε διαφορετικα υψη, δεν με βρισκει συμφωνο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το λέω γιατί προσωπικά θα μου άρεσε να είναι σε διάφορα επίπεδα, και να μην είναι σε μια ευθεία στο μάτι, ειδικά καθώς θα έχουν και διαφορετική θεματολογία.
Αλλά τέλος πάντων......... 50% συμφωνία δεν είναι και άσχημα για αρχή....... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eπίτηδες το κάναμε να σκύβουν οι επισκέπτες ....
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό να πω την αμαρτία μου..............
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τις επισκέπτριες εννοείτε;
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
για τις επισκέπτριες θα δείχνουμε και τα φίλτρα... στο επίπεδο του εδάφους είναι και πίσω από αυτά που έβαφε ο Μπάμπης... τυχαίο??? δεν νομίζω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά μας βρήκε ΣΥΜΦΟΡΑ. Μόλις γύρισα από την Έκθεση, με ειδοποίησαν ώρα 9:00 το πρωί να πάμε επειγόντως, γιατί συνέβη κάτι πολύ σοβαρό.
Πήγαμε με τον Λεωνίδα και τον Κώστα τον Παπαδόπουλο να δούμε τι τρέχει και πάθαμε ΣΟΚ. Μπήκαν κάποιοι χθες το βράδυ, μας έκλεψαν όλα τα ενυδρεία και τον εξοπλισμό και μας κατέστρεψαν το σκηνικό με τις γυψοσανίδες. ![]() Οι γυψοσανίδες ήταν εντελώς άχρηστες πια και αφού ενημερώσαμε και τον Μιχάλη, τις ρίξαμε και το τραβήξαμε με το κινητό μου: Το μόνο καλό είναι ότι η ΔΕΘ αναλαμβάνει την ευθύνη και μας είπαν ότι θα μας αποζημιώσουν πλήρως για τα κλαπέντα. Το κακό βέβαια είναι ότι δεν προλαβαίνουμε με τίποτε να τα ξαναστήσουμε και φυσικά δεν έχουμε και την διάθεση. ![]() Κρίμα τόσο κόπο που έκαναν όλα τα παιδιά, μας είπαν ότι γύρω στις 12:00 θα έρθει η Σήμανση, αλλά δεν άντεχα να καθήσω άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Κύριε Κώστα, είναι Φεβρουάριος, έχουμε ακόμα 2 μήνες για τα πρωταπριλιά...
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Δεν κάνετε πλάκα;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τι πλάκα βρε Τηλέμαχε?? Λες να έχω διάθεση για πλάκες αυτή τη στιγμή??
Γιώργο πάρε τον Μιχάλη να σου πει λεπτομέρειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Να πάρει και να σηκώσει αυτούς που το έκαναν αυτό!!!
Ακούς εκεί τώρα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις... Ημαρτον γ**** το στανιο του παλιο που*****. Τα απέναντι τα πήρανε;
Αν είναι δυνατόν. Κριμα τον τόσο κόπο και την δουλεία που έγινε. Εκτος κ αν είναι απο την περσυνι ζωοτεχνία, και μας δουλευει ο Κωστας, όπου σε αυτή την περίπτωση δεν έχει δικαίμω να μείνει μετα τις εξι την τελευταία μερα γα να πλιατσικολογήσει!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλό το αστειάκι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ Ή ΌΧΙ;
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |