|
|
||||
|
||||
![]()
Απόσο γνωρίζω τα υγρ'α τεστ της ΑΡΙ αναγράφουν την ημερομηνία παραγωγής και έχουν διάρκεια για συγκεκριμένα χρόνια. Το τεστ δεν είναι ληγμένο...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να παρεις το δικο μου τεστ να δεις τι βγαζει ή να περασεις με την μηχανη να παρεις μερικα Ml απο το μαγικο νερο μου
![]() (τα τεστ μου τα εχει τωρα ο jiraiya) |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει "λήξει". Τα API ΝΗ3 λήγουν 3 χρόνια μετά την ημ/νία παραγωγής, άρα αυτό είναι "φρεσκότατο"
![]() Γιάννη ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά, νομίζω έχω ένα άλλο tetra, αν όχι (ή αν έληξε) θα σου κάνω μια "κρούση"... όσο για τα 12 Νιτρικά... τι να πω... |
|
||||
|
||||
![]()
12,5 ειναι λογο των φυτων κανω αλλαγη καθε εβδομαδα 100λιτρα (60Α/Ο 40Βρυση) αλλα βαζω λιπασματα
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη, είναι η δεύτερη φορά σήμερα που δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται...
Όπως το διάβασα το αρχικό σου μήνυμα το μυαλό μου πήγε στο νερό της βρύσης.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσεξε λιγο αυτο με το ανακατεμα .Ειναι σημαντικο για το σωστο αποτελεσμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω λεει την διαρκεια των τεστ APi και πως θα την διαβασετε
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....031#post316031
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΕΣΤ | dim orestiada | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 14-03-10 20:25 |
Σύγκριση μετρήσεων pH υγρού τεστ και τεστ με στικ | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-11-09 17:01 |
τεστ | trelele | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 12-01-09 13:44 |
Τεστ ΝΟ3 και ΝΟ2 | angel1984 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 2 | 19-04-07 18:06 |
τεστ gh/kh | test | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:48 |