|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και το αλεξανδρειο που ζεστενει με τους καφεδες του τα παλικαρια για να κανουν καλυτερη επιβλεψη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε με κάνετε και ζηλεύω.Εγώ είμαι πάνω από βιβλία και άρρωστος συγχρόνως και εσείς καλοπερνάτε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην ερθεις και μας κολλησεις τιποτα καλα εισαι σπιτι.
Θα βλεπεις τις φωτο και θα αναρρωσεις γρηγορα,. Περαστικα ,,,καλα ε περναμε τελεια ! ![]() ------------------------- Τον λυπηθηκα ρε παιδια τον ψηλο κριμα ειναι ,αυριο θα φερω εναν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 30-01-11 στις 23:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια .... τωρα μπορω να πω....ΑΞΙΟΙ..... ΑΞΙΟΙ μπορει να μην μπορεσα να ερθω να βοηθησω αλλα παρακολουθουσα το εργο σας απο μακρια και παλι ΑΞΙΟΙ παιδια
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα εκτος απο την βαφη ο jiraiya απλα δεν ξερει να βαφει :ρ
ωραια ηταν τι εχει μεινει για αυριο παιδια? |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν εχετε κλαδεματα απο εχινοδορους, θα θελαμε, για ενα απο τα νυδρεια της εκθεσης.
Εχει μεινει να τελειωσουν τα ηλεκτρολογικα, και τοστησιμο των ενυδρειων. και διαφορα ψιλολογια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ άρρωστος από το Σάββατο το πρωί
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φέρω το απόγευμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |