|
|
||||
|
||||
![]()
εγω χρισιμοπιο νερο απο τον ιλιακο, και το αφινο τουλαχιστουν 1, 2 ωρες.σε δοχιο που κανο αλαγι νερου με αντιχλοριο που ειποσχετε πος δεσμεβι μεταλα κτλ.
|
|
||||
|
||||
![]()
καινούριος είμαι αλλά νομίζω ότι κάπου διάβασα να μην βάζουμε νερό από τον ηλιακό γιατί μπορεί να περιέχει χαλκό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παλι χρησιμοποιώ νερό από τον ηλιακό εδώ και χρόνια και μάλιστα απευθείας από το μπάνιο στο ενυδρείο αλλά φροντίζω η αλλαγή να γίνεται πολύ σιγά και το νερό να είναι στην ίδια θερμοκρασία με αυτή του ενυδρείου... κάτι που αυτή τη φορα δεν έκανα...
|
|
||||
|
||||
![]()
η σολινες ειναι πλαστικι, και ο ιλιακος ανοξιδοτος,και δεν καταναλονι ενεργια που βλαπτι το περιβαλον. κατεφθιαν στο ενυδριο?
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου μαλλον αλλο ηταν το προβλημα και οχι τοσο η αλλαγη νερου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι φίλη... Ποιό να ήταν το πρόβλημα;;;; Δεν επηρεάζεται η βιολογία αν βάλεις κρύο νερό μεσα στο ενυδρείο;;; ------------------------- Ναι... χρονια τώρα έτσι το κάνω και δεν είμαι η μονη.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpoula : 30-01-11 στις 01:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και μετα το αντιχλοριο??εκανες αλες αλαγες στο ενυδριο εργασιες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τι ποσότητα αλλαγής νερού μιλάμε περίπου και σε πόσα λίτρα ενυδρείου?
Η θερμοκρασία του ενυδρείου πόσο κατέβηκε? Αν δεν είχε μεγάλη απόκληση η θερμοκρασία δεν νομίζω να οφείλετε στην γρήγορη αλλαγή νερού που έκανες. Τις αλλαγές τις κάνω με κρύο νερό χωρίς κανένα πρόβλημα. Η βιολογια του φίλτρου δεν επιρεάζεται από μικρή πτώση θερμοκρασίας.
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη κι ολας αλλα....με 11 χρονια εμπειρια εκει κατελληξες?
Αλλο ειναι το προβλημα σου νομιζω. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράδειγμα υβριδισμού | Κλεόβουλος | Malawi | 5 | 27-01-11 09:35 |
Προς επίδειξη ή αποφυγή; | nikosm1 | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 7 | 24-11-10 23:43 |
Παράδειγμα προς αποφυγή με CO2 DIY | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-02-06 18:31 |
Βιβλίο προς αποφυγή | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 11 | 05-04-05 21:26 |