|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω διαβάσει κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτό το θέμα, πιστεύω το 12/12 είναι μία χαρά...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια ερωτηση ακομα,Η Αρτεμια που μενει την αποθηκευω σε ενα βαζακι.Το καπακι το βαζω η οχι?Της βαζω στο ψυγειο η οχι?Ευχαριστω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καπάκι δεν ξέρω αν έχει σημασία, εγώ τις βάζω σε ένα πλαστικό ποτηράκι ανοιχτό από πάνω στο ψυγείο (συντήρηση).
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολη την παρεα.Ποσες μερες ταιζουμε τα μωρα με αρτεμια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, πως πάνε τα μικρά? Πόσα είναι περίπου? Artemia δίνουμε συνήθως 3 βδομάδες -1 μήνα (ανάλογα και τα λίτρα και τη θερμοκρασία από τα οποία εξαρτάται και η ανλαπτυξη των μικρών). Δες και εδώ για κάποιες πληροφορίες. Γενικά όταν τα δεις να είναι ικανά να φάνε κομματιασμένα bloodworms ή άλλες παρόμοια θρεπτικές τροφές, μπορείς να δοκιμάσεις με μικρές ποσότητες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ταίζεις λίγο και συχνά (3 φορές τη μέρα είναι καλά), ώστε να μη μένει τροφή στο ενυδρείο γιατί είναι πολύ ευαίσθητα στις αλλαγές των συνθηκών του νερού (η τροφή που μένει αυξάνει την αμμωνία πολύ και απότομα). Καλό είναι να καθαρίζεις συχνά το βυθό από νεκρή Artemia με ένα μικρό σιφωνάκι (από σωληνάκι αερισμού πχ). Μετά μπορείς να αναπληρώνεις το νερό πάλι με τέτοιο σωληνάκι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη Δισκων | Pritanis | Δίσκοι | 85 | 09-03-22 10:16 |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
Αναπαραγωγη LDA 25? | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 25-06-07 10:08 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |
αναπαραγωγη | deMetrIs | Bettas | 15 | 10-10-05 23:36 |