|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ok, μπορώ να βάλω τίποτα άλλο αν βάλω ένα (ζευγάρι πάντα) από αυτά που είπαμε;;
κάποιο μικρό ψαράκι; καμιά γαρίδα μπορώ;;; |
|
||||
|
||||
![]()
τι αλλο να βαλεις,ειπαμε 6 κορυ,8-10 νεον και 1 ζευγαρι.μπορεις και 3-4 αμανο γαριδες.
|
||||
|
||||
![]()
κάποιο κοπαδάκι Siamese algaae eater ή οτόκυκλους;;
ή κάτι άλλο σε αλγοφάγο; καλές και οι γαρίδες, άμα βάλω κάποιο άλλο είδος; |
|
||||
|
||||
![]()
εγω αυτα προτυνω
|
||||
|
||||
![]()
οκ, συγνώμη που επιμένω...
τελευταίο... κάποιο απο τα Apistogramma agassizii ή Apistogramma cacatuoides ή Pelvicachromis subocellatus μπορώ να βάλω; ![]() sorry αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές... Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ------------------------- Κάποιος;;; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 30-01-11 στις 01:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι βιαζεσαι?Σαββατο βραδυ ειναι,κλειστα ειναι τα μαγαζια...Η υπομονη ειναι αρετη!
Tα agassizzi & cacatuoides τα βαζουμε σε χαρεμια (1 αρσ. - 3 θηλ.).Μπορεις να τα βαλεις στα λιτρα σου (1 απο τα 2 ειδη),απλα αν κατσει γεννα ειναι πολυ πιθανο να χτυπησουν τα αλλα ψαια του ενυδρειου. Τα Pelvicachromis subocellatus δεν προκειται να τα βρεις...
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη, αγωνία χωρίς λόγο...
ευχαριστώ... ¶ρα έχουμε και λέμε (λέμε κι έχουμε...): -Neon Tetra -Corydoras adolfoi -Γαριδούλες (μπορεί να βάλω red cherry, θα δω...) -Colisa lalia/Mikrogeophagus ramirezi/Mikrogeophagus altispinosa φυσικά άμα σκεφτείτε και κάποιο άλλο συνδυασμό για τα λίτρα μου πείτε μου να παίρνω ιδέες... ![]() Θα βάλω για υπόστρωμα άμμο, τι χρώμα λέτε; ------------------------- Α, τώρα το είδα από ένα άλλο φίλο που ρωτούσε, Tateurndina ocellicauda μπορώ να βάλω;;; ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 30-01-11 στις 16:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω, αντί για γαρίδες μπορώ να βάλω λίγα οτοκυκλάκια;
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις 3 αλλα αυτα μπαινουν κοπαδακι τουλαχιστον 6.Οποτε αστο,βαλε 3-4 αμανο ωραιες ειναι,μη κολας,βαλε αυτα που ειπαμε σε ph 6.8 και εισαι σουπερ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να ρωτήσω, πως να αρχίσω να βάζω τα ψάρια;; Ξέρω ότι γαρίδες και γατόψαρα θέλουν να στρώσει ο βυθός δυο μήνες... Το ίδιο και τα ramirezi;;; Αν ναι, τότε αρχίζω με τα neon... Πόσα να βάλω για αρχή; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, οπωσδήποτε μη φοβάσαι... μόνο όταν μηδενιστούν νιτρικά και αμμωνία θα βάλω... Απλά για να ξέρω με τι σειρά θα πάω... Είμαι στις 20 μέρες τώρα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο - Κατασκευή κι επιλογές | SlimData | Χρυσόψαρα | 47 | 15-01-11 12:55 |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Νέο ενυδρείο - επιλογές - βοήθεια! | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-08-08 23:04 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |