|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα απο τα πιο ομορφα που εχω δει φιλε μπραβο σου!!!
------------------------- την πλατη που την βρικες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. : 29-01-11 στις 15:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την πλατη την ειχα παρει απο το μαγαζι που σου ειπα να πας. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο την πηρες επαθα πλακα λες να εχει ακομα να παω τωρα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
akis7 αυτο περιμενω φιλε να φουντωσουν γιατι τα πιο πολλα ειναι καινουρια
Παναγιωτη δεν θυμαμαι ρε φιλε ποσο την ειχα παρει γιατι την αγορασα πριν 3 χρονια περιπου οταν ειχα στησει για πρωτη φορα το ενυδρειο μου.θα εχει σιγουρα και νομιζω οτι τα εχει στον κατω οροφο απλα πηγα χθες να παρω κατι πραγματα και ειχε ελληψη σε πολλα λογο απογραφης οπωτε μπορει να μην εχει ποικιλια.Παιζουν και αλλα σχεδια εκτως απο το δικο μου |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο! ισως ενα μαυρο φοντο να ηταν καλυτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστω φιλε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι απο τις ομορφες πλατες και τα φυτα σου ειναι σουπερ περιμενω να δω πως θα παει
|
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι σιγουρος για τις φωτο οτι χανει γτ κι γω στα δικα μου ποτε δεν μπορεσω να τα βγαλω οπως ηθελα...οταν φουντωσουν κ τα φυτακια σου θα ειναι ποιημα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτο φυτεμενο | Pambs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-08-10 12:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Το πρωτο μου φυτεμενο | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 23-05-08 14:02 |