|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε κωστα σε περιμενω οπως την προηγουμενη φορα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ρε Παπαδοπουλε και λεω που εισαι εσυ!
Χωρις εσενα εγω δε θα το γουσταρα τοσο, αμα δεν εισαι εκει να χωνεις μπινελικια, δεν αξιζει! Φερτα τα φυτα και θα τα βολεψουμε, ανυπομονε, επρεπε να κλαδεψεις σημερα? Τα λεμε αυριο. Υ.Γ. τον Chris129 δε μπορω να βρω, τι εγινε αυτος ανησυχω...εχει κανεις νεα του?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ιδέα αλλά πού να τα βρούμε?? Κι αν τ' αγοράσουμε, δεν θα τα θέλει μετά κανείς με την πλύση εγκεφάλου που μας έχεις κάνει για τα βαμμένα...
![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι και δεν παει καλα περασμενη κυριακη φαγαμε την δοξα χερσου εκτος και τωρα παιζουμε μεσα με τους γαλαταδες,θα γινει χαμος!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον φίλτατε Κωστα έχεις τόσο πολύ Βlyxa κανονίζεις την Κυριακή
6 Φεβ. να μου χαρίσεις 5-6 ριζούλες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βουτάς το χέρι σου στο φυτεμένο ενυδρείο και παίρνεις… πατ κιουτ, πολύ απλό.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα ηθελα λιγη μιξα εεεεεεε μπλιξα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 29-01-11 στις 01:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τον έχει ήδη τσιμπήσει Σταύρο, ή μάλλον προσφέρθηκε μόνος του ο Πρόδρομος και αύριο θα είναι εκεί και θα μας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ολα under control!
ξεκιναμε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια.Εχετε και μερακι και διαθεση.Μπραβο σας και καλη συνεχεια.Η επιτυχια ειναι δεδομενη.
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγε αντε να σε δουμε η απουσια σου μεγαλη αυριο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτεχνια 2011:προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 408 | 15-02-11 15:17 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |