|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχει παμπολλες επιλογες!
Aequidens pulcher Laetacara curviceps Nannacara anomala Apistogramma sp. (ψαχτο... εχει πολλα) Και απο λιγο μεγαλυτερα ψαρια: Mesonauta festivum |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Mesonauta festivum αυτα ωραια ψαρια θα εχουν θεμα με τα υπολοιπα??? πως μπαινουν ζευγαρι η και περισσοτερα?? συνδιαζονται με τα altispinosus??ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θελεις να κανεις. Διορθωσε με αν κανω λαθος.
Εχεις αποφασισει να εχεις στο ενυδρειο: - ενα κοπαδακι κορυντορας - ενα μικρο κοπαδι 15 ροδοστομων - εναν ανσιστρους - και δεν εισαι ακομα σιγουρος για ποια νανοκιχλιδα ή τελικα εχεις αποφασισει για ενα ζευγαρι M. altispinosus και ψαχνεις για κατι ακομα; |
|
|||
|
|||
![]()
ναι δεν εχω αποφασισει για ποια νανοκιχλιδα θα βαλω και κοιταω συνδιασμους αν και εχω ψηθει πολυ για keyhole με altispinosus αλλα ηθελα να δω και καποια αλλη επιλογη. απο οτι εψαξα μονο τα festivum μου κανουν αυτα πως μπορω να τα βαλω ζευγαρι, κοπαδι?? πρεπει να ειναι μονα τους απο κιχλιδες η θα τα πανε καλα και με ενα ζευγαρι αλτισπινοζα.?? και μια τελευταια ερωτηση κανενα marble hatchet μπορω να βαλω η θα εχω ηδη αρκετα?? ελπιζω να μην σε εχω κουρασει, ευχαριστω για την βοηθεια παντως!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι ηδη πολλα τα ψαρια.
Τα φετιβουμ γινονται λιγο μεγαλα και αν ζευγαρωσουν θα επικρατει χαος στο ενυδρειο σου. Δεν τα συνιστω μαζι με αλλες κιχλιδες σε ενυδρειο 180 λιτρων. Θεωρω καλυτερη επιλογη τα βολιβιανα με τα keyhole. |
|
|||
|
|||
![]()
οποτε παμε σε αυτο που μου ειχες προτυνει απο την αρχη μια χαρα. οποτε τα hatchet ακυρο. ο βυθος να ναι αμμος.?? τι αποχρωση?? να ναι πολυ λεπτοκοκκη η και ποιο χοντρη ειναι οκ για να μπορω να φυτεψω τπτ αργοτερα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψιλη αμμος, κατα προτιμηση λευκη. Θα ειναι μια χαρα για κανεναν εχινοδορο μιας και θελεις κατι βιοτοπικο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στυσιμο ενυδρειου 200lt + | amgamer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 23-07-10 02:10 |
Στυσιμο ενυδριου 350 λιτ. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 26 | 04-07-10 21:10 |
βοηθεια!! | filipposster | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 07-05-09 10:21 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | tok | Δίσκοι | 1 | 24-03-07 18:38 |
βοηθεια | GP250381 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-07-06 21:22 |