|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσει κι ετσι μονο με μικρα ψαρακια!!ισως κανενα ακομα ειδος απο σχετικα μικρα για να κοβουν βολτες αβερτα..ροδοστομοι ισως..?
το κοκκινο που ξεπεταχτηκε πισω δεξια φυτο ειναι ή ετσι φαινεται? |
|
||||
|
||||
![]()
πλατανοφυλλο ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φύλο από πλάτανο.. το είχα και το έριξα μέσα
![]() επίσης ένα πορτοκαλί μπροστά είναι καροτάκι για τις γαρίδες. |
|
||||
|
||||
![]()
το πορτοκαλι μπροστα νομιζα ηταν μηλοσαλιγκαρο...... :/
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ ομορφο (μα αμαν πια με αυτες τις σιτες σου!
![]() και αυτα τα ψαρακια μονο να αφησεις ειναι πανεμορφο, μπραβο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!μπραβο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ζουγκλα θα κανω και εγω update ζηλεψα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο
Έχω algoflash εδώ και ένα χρόνο χωρίς προβλήματα, ούτε αμμωνία ούτε τίποτα. Δεν είναι πλήρως χουμοποιημένο και θα σου βγάλει σίγουρα αέρια, τα οποία δεν μου έκαναν κάποια ζημιά. Προτείνω να τρυπάς το χώμα με ένα καλαμάκι για να φεύγουν. Το μόνο πρόβλημα είναι η μεταφύτευση, με προσοχή να μην βγει χώμα έξω, κυρίως για τις άλγες. Προσωπικά αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, και δεν θα ξαναεπέλεγα algoflash για υπόστρωμα ή γενικά υπόστρωμα |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Τελικά θα βάλω και γω λίγο potting soil...Το θέμα είναι πως εγώ θα βάλω ψάρια μετά από 3-4 μήνες οπότε μέχρι τότε δεν θα χω πρόβλημα...
|
|
||||
|
||||
![]()
πως δε σου σκουρενει το νερο η τυρφη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρταται απτην ποσοτητα. Εμενα μονο αν βαλω νερο προετοιμασμενο με τυρφη σε λευκο φλυτζανι θα δω οτι ειναι λιγο ξανθοκαφε. Αλλιως το κανεις ανετα διαφανο ειδικα μεσα στο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι υπεροχο !!! μπραβο σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!! σε εποχες που η Δεη βαραει με λιγοτερο απο 0,3 w/l εχεις κανει θαυματα....
Μπραβο!!! Αυτα για να αποδειξεις οτι μπορει καποιος να κανει ενα υπεροχο ενυδρειο με σχετικα χαμηλο κοστος ..... Και παλι συγχαρητηρια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως ρίχνω απίστευτα μεγάλο KH? | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 29-01-11 13:16 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |
Μεγάλο κυνηγητό!! | proo1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-11-06 23:34 |
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ | pani | Greek Aquarist's Boards | 4 | 26-09-06 22:44 |
Νέο (μεγάλο) ενυδρείο | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 10-06-05 00:17 |