|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν περιέχει τύρφη και φυτικά μέρη, τα οποία έχουν χουμοποιηθεί δεν χρειάζεται τίποτα παρα μονο να καλυφθει καλα με χαλικι και να μην ανακατευεται. Αν δεν εχει χουμοποιηθει και περιεχει ακομα φύλλα, κοτσάνια, κορμούς κλπ, αποσυντιθεται και κατα αυτη την διαδικασία παράγονται αέρια κλπ ------------------------- Χαχαχα ΟΚ Τεσπα οποιος χρησιμοποιει φυτοχωμα
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 28-01-11 στις 16:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Το algoflash (http://www.eureka.com.gr/index.php?G...b2a7de8093d793) το έχω βάλει σαν υπόστρωμα, έβαλα το χώμα στο ενυδρείο και το ανακάτεψα με πολύ μούργα από το φίλτρο του ενυδρείου μου (που διατηρούσα τότε) και το αφίσα έτσι σαν λάσπη για κανένα μίνα. Μετά συμπλήρωσα το χαλίκι jbl manado και από πάνω seachem flourite , όλο μαζί είναι περίπου 5-6 εκατοστά πάχος.
Πρόβλημα με αμμώνια δεν έχω αντιμετωπίσει και δεν νομίζω να αντιμετωπίσω ΟΣΟ είμαι προσεκτικός με τις αλλαγές που κάνω στα φυτά και δεν αφήνω το χώμα να έρθει στην επιφάνια. Τα φυτά έχουν πλαγιάσει γιατί τα χτύπα το εσωτερικό φίλτρο το έχω βάλει επίτηδες εκεί γιατί έχω παρατηρήσει ότι οι Vallisneria spiralis ''Tiger'' αναπτύσσονται με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς όταν υπάρχει ρεύμα που τις χτύπα, επίσης αναπτύσσονται κατά μήκος του ρεύματος (σαν να τους αρέσει ) και μου δημιουργούν ένα ‘τείχος’ στο πίσω μέρος του ενυδρείου. Ψάρια μεγαλύτερα το έχω σκεφτεί να βάλω άλλα προς το παρόν μου αρέσει που εχει μονό μικρά ![]() Περεταίρω μετρήσεις σε ΝΟ2 ΝΟ3 PO4 δεν έχω κάνει γτ δεν έχω τα τεστ. (και κοστίζουν τα άτιμα.. ![]() Τύρφη έχω αυτή http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1954 περίπου 100 γραμμάρια μέσα στο φίλτρο. να και μια φωτώ φρέσκια (τώρα την τράβηξα.) ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσει κι ετσι μονο με μικρα ψαρακια!!ισως κανενα ακομα ειδος απο σχετικα μικρα για να κοβουν βολτες αβερτα..ροδοστομοι ισως..?
το κοκκινο που ξεπεταχτηκε πισω δεξια φυτο ειναι ή ετσι φαινεται? |
|
||||
|
||||
![]()
πλατανοφυλλο ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φύλο από πλάτανο.. το είχα και το έριξα μέσα
![]() επίσης ένα πορτοκαλί μπροστά είναι καροτάκι για τις γαρίδες. |
|
||||
|
||||
![]()
το πορτοκαλι μπροστα νομιζα ηταν μηλοσαλιγκαρο...... :/
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ ομορφο (μα αμαν πια με αυτες τις σιτες σου!
![]() και αυτα τα ψαρακια μονο να αφησεις ειναι πανεμορφο, μπραβο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!!
Πολύ καλή δουλειά!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό προσοχή με το υπόστρωμα... ειδικα να πας να μετακινήσεις μετά απο καιρό κανένα φυτό οπως Cryptocoryne με τις ρίζες θα έχεις πρόβλημα θα σου σηκώσει το χώμα σίγουρα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο,μπραβο σου.Τη σιτα με τη μος καλυτερα να την επερνες απο το χαλικι γιατι θα σου μαζεψει πολυ βρομια απο κατω,βαλτη στο τζαμι
|
||||
|
||||
![]()
photo update
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως ρίχνω απίστευτα μεγάλο KH? | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 29-01-11 13:16 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |
Μεγάλο κυνηγητό!! | proo1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-11-06 23:34 |
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ | pani | Greek Aquarist's Boards | 4 | 26-09-06 22:44 |
Νέο (μεγάλο) ενυδρείο | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 10-06-05 00:17 |