|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δωρεαν εισοδο στο σεμιναριο και στην εκθεση μπορειτε να συμπληρωσετε αυτη τη φορμα
http://www.helexpo.gr/registration/registration.asp
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
"Επωνυμία επιχείρισης" τι βάζουμε; ΠΣΦΕ;
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ το ονομα σου βαλε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να μπορουσα πολυ ωραια δουλεια
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ επειδή έχω εγγραφή σε άλλο κλάδο θα πληρώσω ... θα πλήρωνα αν ερχόμουν!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
οχι μπορεις να μπεις με τον παλιο σου κωδικο και να βγαλεις προσκληση για την καινουρια εκθεση , αν δεν κανω λαθος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (βρε τους ..... τι βρίσκουν...)
|
||||
|
||||
![]()
Μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καταπληκτική η αφίσσα, συγχαρητήρια σε όποιον την σχεδίασε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Για τους φιλους χομπιστες απο τηνεπαρχια και οχι μονο, οποιος θελει να κατεβασει την αφισα και να την τυπωσει για να την παει για παραδειγμα στο κοντινο του pet shop να ενημερωθουν και αλλοι χομπιστες μπορει να κατεβασει το αφισακι απο εδω
http://rapidshare.com/files/445798346/VIOTOPIKES.rar
|
|||
|
|||
![]()
πόσο κοστίζει η είσοδος για το σεμινάριο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σε συνδιωργάνωση με την HELEXPO και η είσοδος είναι δωρεάν για όλους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να πώς φέρνεις έναν "Αφρικανό" κοντά στην πρασινάδα! | exelix | Greek Aquarist's Boards | 25 | 06-09-10 13:43 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Οι "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" έρχονται στην Πάτρα! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 17-06-09 23:28 |