|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως επειδή το είδα πρίν 2-3 μέρες, το Rio 180 εχει μόνο μια κόντρα καθετη στο κέντρο. Δεν ξέρω, αν εχει σημασία...
Οποιο έχει αλλη αποψη, ευπροσδεκτη, να γίνεται κουβεντα! Την τρίτη που θα το παραλάβω, θα δω πως είναι, θα βγαλω και δυο φωτογραφίες. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεις και το Hagen εδω δεν εχει καμια κοντρα ουτε πανω ,ουτε κατω ...με διαστασεις 1,0χ 0,40 χ 0,50 και δεν κανει ουτε κουρμπα το τζαμι.....Ειναι πολλα που παιζουν ρολο λοιπον
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια υπαρχει ριμουβερ σιλικονης ,πηγαινετε στο practiker ειναι της εταιρειας knauf [κναουφ] .
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι μηχανικό ή χημικό;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι χημικο απλα αφαιρεσε με ενα ξυραφι τα χοντρα κομματια σιλικονης [προσεκτικα μην χαραξεις τα τζαμια]
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ! ευχαριστώ για την βοήθειά σου!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Γεια και πάλι. Καπακι τωρα! Θέλω να ρωτήσω τι πάχος να πάρω τα ξύλα; Σκεφτομαι για μισό εκατοστό (ή εκεί γύρω, αναλογως τι υπάρχει) αλλα προβληματιζομαι για το πως θα τα συνδέσω. Με κολλα; Θελει αρκετή πίεση για να κολλήσει σωστά και δεν μπορώ να το κάνω αυτό επειδή είναι κάθετα. Με καρφια/βίδες; Είναι αρκετά λεπτό και φοβάμαι μην σκιστεί. Ή μηπως να έκανα το πλαισιο λίγο πιο χοντρο και απλα το καπάκι να είναι λεπτό; Αυτά που φαίνονται στην εικόνα ως "C" τι είναι; και τι μπορω να βάλω για αυτή την περίπτωση; --------------------------------- Επίσης, θελω να βάλω κάποιον κοντρολλερ. Εχω δει τους κινεζικους στο ebay, αλλα δεν είμαι σίγουρος... Αυτοι τι παροχή ρευματος θέλουν; Πως συνδεεις τον θερμαντήρα με αυτόν; Βαζεις καποιο καλώδιο με φις πανω του, και εκεί τον θερμαντήρα; Ξέρει μήπως κανενας ποσο παει ο Eliwell 915C; Ποιος μπορεί να πουλάει στην Θεσσαλονίκη τετοιους; Καποιο site στο ιντερνετ απο Ελλαδα όμως; Ευχαριστώ κ παλι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|