|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια γεια σας.
Ειμαι και εγω μεσα για ολες της μερες εδωσα και το ονομα και το τηλ μου στο μιχαλη, Θα φερω 2 πετρες .εχω και ενα 2 μικρα ενυδρεια 10 λιτρα και 25 λιτρα να τα φερω??????? περιεμενω πμ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να τα χρειαστούμε για το ΣΩΣΤΟ/ΛΑΘΟΣ...Μιχάλη τι λες ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ πρέπει να ξέρω αν θα χρειαστεί και το δικό μου ενυδρείο (80χ35χ40)
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για να αποφασίσουμε ποιά 2 από τα 3 θα χρησιμοποιήσουμε, πρέπει να είναι ίδια περίπου στο μέγεθος και το σχήμα, καμιά φωτό θα βοηθούσε για να μην το κουβαλάς. |
|
||||
|
||||
![]()
Από ενυδρεία είμαστε κομπλέ αν βολέψουμε και το ΣΩΣΤΟ/ΛΑΘΟΣ.
Από ψάρια έχουμε ένα θεματάκι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν δεν κάνω λάθος θα υπάρχουν κόι, δίσκοι και κιχλίδες κι εγώ μπορώ να φέρω ξιφοφόρους κι έχουμε ήδη 1 μονομάχο και γκαποέντλερς για το Σωστό και Λάθος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυτεμενο Ολανδικου τυπου (ή οτι μας βγει!) Για το παραπάνω ενυδρείο....δεν έχουμε βρει ψάρια |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχει καποιος σκαλαρια, μαλλον θα ειναι ωραια στο φυτεμενο.
το 80 κλεοβουλε μη το φερεις απο τα μικρα ενυδρεια θα χρησιμοποιουσε τα δυο μεγαλυτερα, 20 και 25 λιτρα, τα αλλα μη τα φερετε αδικα. Snakepanos, το σαββατοεισαι στην ομαδα δεν ξεχασα. Θελουμε καποιον που να ξερει να βαφει, υπαρχει κανεις?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ούτε στο μυαλό σου να ήμουν Μιχάλη, δεν ζήταγες κανέναν τενεκέ λίρες??
![]() ![]() Ε κι αν δεν βρούμε κάτι που να ταιριάζει, ο "Αμαζόνιος" δίπλα είναι, στην Αγγελάκη. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να φέρεις διακοσμητικά, πλαστικά φυτά, 1 χρονοδιακόπτη, φιλτράκι και 1 τροφή. Θέλουμε όμως και 2 μικρούς θερμοστάτες, που δεν έχουμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- ΑΑ και ενα μικρο φωτιστικο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 27-01-11 στις 17:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα θα φέρω TetraBetta και τον θερμοστάτη που μου έδωσες συν μετατροπέα.Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ή να χαθεί τίποτα;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Εν πάσει περιπτώσει, αν χαθεί κάτι από το "Σωστό και Λάθος", θα σας τα αντικαταστήσω εγώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτεχνια 2011:προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 408 | 15-02-11 15:17 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |