|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να κοψεις ενα μπουκαλι νερου (μεγάλο) να βαλεις λίγο χαλικάκι, και ενα μικρό κλαδεματάκι, και να το "μεγαλωσεις" εκεί περα αμα καταφέρεις να το πίασεις πάντως. Είναι κριμα να το σκοτωσεις γιατί ειναι πανέμορφες οι λιβελλουλες!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() πλακα κανω φυσικα εχεις δοκιμασει να το πιασεις βραδυ με ενα φακο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο να πιάσεις την λιβελούλα!
Δεν είσαι ο μόνος που του έτυχε, είχα κι εγώ δυο φορές και πολλοί άλλοι. Νομίζω είναι μυστήριο το πως βρίσκονται στα ενυδρεία μας αλλά αν δεν έχεις μωρά δεν νομίζω να υπάρχει κίνδυνος. Κάποια στιγμή ή θα εξαφανιστεί έτσι απλά ή θα την δεις να μεταμορφώνεται όπως είδα την δεύτερη που είχα! Παράξενα πράγματα!!! Λες και μέσα στο ενυδρείο δεν ακολουθούν την "ροή" της φύσης!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πιάστη με μια απόχη...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιαννα την πιασω πρεπει να κλαδεψω ολο το ενυδρειο...γιατι ειναι φουλ φυτεμενο στα αγγλικα ονομαζεται damselfly larvae...επισης ετσι οπως ειναι το σχημα της μοιαζει σαν τις ριζες ποθ αφηνει η ludwigia ....να υποθεσω πως τα νεογεννητα red cherry μου ειναι καταδικασμενα????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο βοηθεια | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-01-09 21:41 |
Βοηθεια για ενυδρειο 683 λιτρων!!!!! | FRIXOSMJOKER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-07-08 00:18 |
Το ενυδρειο μου. (με την βοηθεια σας | nik0s7 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 14-01-08 01:18 |
βοηθεια για καινουργιο ενυδρειο! | nhreas | Δίσκοι | 11 | 05-02-04 20:53 |
Βοηθεια για κοινωνικο ενυδρειο | gordons | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-09-03 22:38 |