|
||||
|
||||
τι λες τωωωραααα!!!!!!!!!!!!: smt120
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 15-10-10 στις 21:21 |
|
|||
|
|||
Αλέξανδρε θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιά η εμπειρία και η γνώμη σου για το moss ball. ¶λλοι το εξυμνούν σαν τέλειο συμπλήρωμα στα γαριδάδικα, και άλλοι το αφορίζουν ως μαγνήτη αλγών...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 15-10-10 στις 21:21 |
|
|||
|
|||
Για τα oss balls και την συνδεση τους με τις αλγες δεν ξερω...τιποτα δενε χει αποδειχθει και ειναι υποθεσεις.
Θα παρακαλουσα ομως για κατι που ισως δεν γνωριζετε και δεν το κανετε φυσικα σκοπιμα... Καλο ειναι να μην κανετε παραθεση με την φωτογραφια μεσα ,οταν απαντατε καπου, γιατι ο λογαριασμος στο Photobucket εχει ενα οριο και αν ξεπεραστει "πεφτει" και ολες οι φωτογραφιες του χρηστη ακυρωνωνται μεχρι να κλεισει ο μηνας. Την εχω πατησει ηδη μια φορα ! Καθε φορα λοιπον που κανετε παραθεση μια φωτο μου, ειναι σαν να την ξαναφορτωνετε και ο λογαριασμος επιβαρυνεται κατα πολυ. |
|
||||
|
||||
Να και οι δικές μου |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Α ρε τι μπορεις να κανεις με εναν macro.
Μεχρι κ οι τριχες στα μουστακια της γαριδας φαινονται. |
|
|||
|
|||
Bamboo shrimp
|
|
|||
|
|||
Black Bee..
Red Bee.. |
|
||||
|
||||
Αλεξανδρε το εχεις παει το αθλημα σε αλλο επιπεδο!!!!φοβερες ολες αλλα εμενα μου αρεσει αυτη με την bamboo!!!εχει κατι πολυ καλλιτεχνικο!!!
|
|||
|
|||
Ευχαριστω Φιλιππε.
Εμενα μου αρεσει πολυ η τελευταια που εβαλα |
|
||||
|
||||
Ωραίες έγιναν οι γαριδούλες Αλέξανδρε,αλλα και η moss της τελευταίας φωτο σούπερ.
|
|
||||
|
||||
χαχαχα οτι θελει βλεπει ο καθενας
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Και μια αυτοφωτη γαριδα ή μηπως η γαριδα φαντασμα ; Διαλεξτε εσεις τον τιτλο.. |
|
||||
|
||||
Αλεξανδρε,γιατι βαζεις καινουριες φωτο παντα τετοια ωρα????για να μην μπορουμε να κοιμηθουμε???μας κανεις ζημια,το ξερεις??
|
|
|||
|
|||
γιατι δεν μπορω να κοιμηθω και θελω συμπασχοντες.. |
|
||||
|
||||
εγω για να σας πω την αληθεια εχω καποιες φωτο,αλλα καταληγω παντα να "κολλαω" στις φωτο του Raven !!! πρεπει να βαλω καποιον αλλο να μου κανει την δουλεια !
|
|
||||
|
||||
ας αλλαξει ο τιτλος σε
''ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΗΛΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ'' |
|
||||
|
||||
¶ντε, να βάλω κι εγώ 3-4. Μετά τις φωτογραφίες τουRaven δεν νιώθω και πολύ άνετα. Είναι δύσκολο όμως να ξεφύγω τον πειρασμό.
Δεν έχω macro φακό αλλά όσο μπορώ το παλεύω...
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Απο τις δικες μου στην αρχη καλυτερες ειναι αυτες που βλεπω. Και μια σημερινη που μου αρεσε πολυ ! |
|
||||
|
||||
τωρα τι να πω οτι λατρευω τις blue pearl ... θα καταντησω βαρετος.
|
||||
|
||||
Υπέροχη! Αυτό το σκοτεινό εφέ της δίνει δραματικότητα. Αλλά μήπως να ανέβαζες ελάχιστα το gamma, χωρίς όμως να χάσεις τελείως αυτό το εφέ.
|
||||
|
||||
πολυ ομορφη και απο οτι βλεπω κουβαλαει και τη μελουσα οικογενεια μαζι της καλα γενητουρια
|
||||
|
||||
και 2 απο εμενα.. 2 αμανο που πανε να τραμπουκισουν τον μονομαχο
και ενας σαλινγαρος που αραζει κατω απο το φεγγαροφως... |
|
|||
|
|||
Εχω καιρο να ανεβασω καμια φωτογραφια εδω. Σημερινες απο τις Blue tiger που στο τσακ να τις χασω τελη καλοκαιριου. Γυρισα απο τις διακοπες και ειχε μεινει μονο μια θηλυκια και 3 μικρα. Ευτυχως τα μικρα μεγαλωσαν και τα 2 βγηκαν θηλυκα που ειναι αυτη τη στιγμη αυγωμενα.
|
|
|||
|
|||
φωτογραφιες απο γαριδες και σαλιγκαρια
|
|
|||
|
|||
Καλη χρονια σε ολους τους γαριδαδες...
|
|
|||
|
|||
Εχω αυπνιες και μετραω γαριδες για να με παρει ο υπνος....
|
|
|||
|
|||
....και εμεις τι φταιμε?????
|
|||
|
|||
Καλά Αλέξανδρε έχεις κάνει εξαιρετικά άλματα στον τομέα της φωτογραφίας.
Συγχαρητήρια. |
|
||||
|
||||
Φοβερες Αλεξανδρε,η πρωτη εγινε wallpaper!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |