|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν τα θελετε ενταξι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνονόματε συγνώμη που δεν σου απαντήσαμε και σε ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική σου προσφορά.
Περιμέναμε να σου απαντήσουν τα παιδιά που έχουν αναλάβει να φτιάξουν το ενυδρείο της λίμνης Μαλάουι, αλλά αυτοί είτε δεν είδαν το μήνυμά σου, είτε ευελπιστούν να βρουν ψάρια από Θεσσαλονίκη, για να μην μπλέξουμε με μακρυνές μεταφορές και αποστολές και τα ταλαιπωρήσουμε, ειδικά με το κρύο που έχει τώρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κ.ω.σ.τ.α. σου στελνω πμ. εχει δικιο παντως ο Μποκωστας, καλα τα λεει.
Αλλα τωρα που το σκεφτομαι, θα τα πουμε με πμ.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το ραντεβου κλειστηκε για το Σαββατο στις 8:30 στο περιπτερο 2 της ΔΕΘ.
Θα ξεκινησουμε το χτησιμο των γυψοσανιδων, μετα απο λιγη ωρα θα σκασουν μυτη τα ενυδρεια και oi βασεις. Μεχρι στιγμης απο παρουσιες εχω: Mikenuke Kostaskich Paco Prodromos100 οι εργασιες θα κρατησουν μεχρι αργα το απογευμα. το μεσημερι θα φαμε εκει κανα σαντουιτσακι. ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μπορώ να ερθω το Σάββατο να βοηθείσω σε ότι χρειάζετε.Δεν ξέρω κανένα από τα παιδιά γι'αυτό αν μπορείς στειλε μου πμ να κανονίσουμε τηλεφωνικός.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 27-01-11 στις 14:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα περάσω μετά τις 2.30
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν χρειαστεί μπορώ να φέρω ένα κυκλοφορητή Eheim compact 1002 - 1000 L/h.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |