|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευω ειπωθηκαν αρκετα για να παρει καποιος τις αποφασεις του.
Κατ' εμε ολες οι λαμπες δεν εχουν την ιδια αποδοτικοτητα για φωτοσυνθεση. Θα μου πειτε λεπτομερεια τωρα... ισως. Μπορει και μια κοινη λαμπα οικονομιας να σου κανει τη δουλεια, αλλα μια αλλη στα ιδια watt με καλυτερο φασμα εκπομπης να σου κανει πολυ καλυτερη δουλεια. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια απο εμπειρια μπορω να πω οτι οταν ειχα 6λαμπες και αλλαξα τις 3 με grolux ειδα διαφορα στο pearling αλλα πηραν μπρος και οι αλγες που μεχρι τοτε δεν ειχα και ακομα εχω ενα μικρο θεμα με ΒΒΑ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήθελα αν γίνεται να το διευκρινίσουμε αυτό. Θέλω να φωτίσω ένα ανοιχτό ενυδρείο 25lt φυτεμένο με λάμπα οικονομίας και θέλω να δω αν θα έχω αποτέλεσμα. Σκέφτομαι να βάλω ~20watt λάμπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
στα μικρα ενυδρεια δεν παει w/l αλλα περισσοτερο κανε ενα search στον γοογλη να δεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Τί είναι w/l ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
watt ανα λιτρο ειναι μια πολυ καλη αναλογια για ενυδρεια με φυτα ωστε να μπορεις να βαλεις ολα τα φυτα αλλα σε ενα ενυδρειο με 1watt/litre θελεις και co2 και λιπασματα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι τοσο απλο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύγκριση λαμπών φθορισμού | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-11-10 18:28 |
Προσθήκη λαμπών σε Cayman 80!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 08-03-08 18:05 |
τοποθέτηση λαμπών | ALKAR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-10-04 23:43 |
Επιλογή λαμπών (Φθορισμού) | nkarvounis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-09-04 19:23 |