|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο μια αεραντλια θα χρειαστουμε για το Λαθος, τις υπολοιπες απλα θα τις εχουμε υποψη.μη τις φερετε ολες.
Αφηστε να κοιμηθουμε να ηρεμισουμε και αυριο ξαναξεκιναμε την οργανωση.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να μας πουν οι Μιχάλης και Γιώργος πότε να φέρουμε τα φίλτρα μας, τα φυτά μας, τα ψάρια μας. Να μην φέρουμε π.χ. τα φίλτρα την Κυριακή και τα τοποθετήσουμε την Δευτέρα!!!
Η βιολογία καπούτ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο αλλα θα πρεπει να μαθω το σαββατο τι θα γινει με το ρευμα και να κανονισω να εχουμε αδιακοπο ρευμα απο την Κυριακη και μετα, ή πο τη Δευτερα, οποτε αυτο ειναι εν αναμονη το θεμα.
Ενημερωση σχετικα με αυτο το θεμα θα εχετε το Σαββατο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετο, αλλα νομίζω πως για το "Λαθος" Ενα παγκασιους και ενας γλυφτης επιβαλλονται. Το θεμα είναι τι τα κανουμε μετα. Εκτος και αν μας τα δανείσει ο Αμαζόνιος ή καποιο αλλο πετ.
+ Παπαγαλοψαρο θεωρω πως δεν είναι απαραίτητο για το Λαθος, γιατι για τα παπαγαλοψαρα λεει και η αφίσα. Ποια αφίσα λεει ομως "τα παγκασιους γινονται 1 μετρο και οι πλεκο 40-45 ποντους"; |
|
||||
|
||||
![]()
ενα δικιο το εχεις,νομιζω!ισως να το εφαρμοσουμε.
Υαπρχει κανεις που εχει κανενα μικρο παγκασιους?
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως κάποιος μοντ να ένωνε αυτό το θέμα με αυτό: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48589
και να τα καθάριζε από τα άσχετα, για να μην ψάχνουμε και γράφουμε σε 2 θέματα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέθαψα ένα κίλο χρωματιστό χαλίκι μας κάνει;
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Κάτι βασικό αντιχλώριο θα φέρει κανεί; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsokk : 26-01-11 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |