|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο ρε συ Γιωργο, το γυρισες κι εσυ!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα μια "προσφατη" ενημερωση.
![]() Το συγκεκριμενο ζευγαρι απεδειξε οτι ειναι πολυ δεμενο μιας που εχει καταφερει σε καθε του γεννα (χωρις να μετραω πρεπει να εχουν κανει καμια δεκαρια γεννες μεχρι τα τελη του Νοεμβρη) να κρατησει τους κολυμβητες τουλαχιστον 3-4 ημερες μεσα στο κυριως ενυδρειο. Ετσι, αφου ειδα οτι ολα τα μωρα "κολλουσαν" στους γονεις καθε φορα, αποφασισα να τα μεταφερω σε γεννηστρα (επεται συνεχεια) για να εχουν την ησυχια τους. Και καποιες φωτογραφιες της "οικογενειας" οσο βρισκοταν στο κυριως ενυδρειο. Αρσενικος μαζι με κολυμβητες: ![]() ![]() Η θηλυκια με τα μωρα της: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και δυο φωτογραφιες της L134 που ακομα ψαχνει για γαμπρο: ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 17-02-11 στις 23:37 |
|
|||
|
|||
![]()
απιστευτες οι φωτο σου μπραβο...
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!!και υπεροχοι οι δισκοι σου!!να σου ζησουν τα μικρα!
|
|
|||
|
|||
![]()
update δεν θα εχουμε τοσο ΚΑΙΡΟ περιμενουμε!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι οντως... περασε το Πασχα και η Πρωτομαγια!!!
![]() Και εχω πολλα να σας δειξω..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶στο μωρέ........... σε λίγο, έρχονται τα Χριστουγεννα...........
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
βιοτοπικό, αμαζονίου, αμαζόνιο, amazon, biotope, discus, νότιος αμερική, south america, δίσκοι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικό ενυδρείο Ασίας | wcpaeb | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 26-12-09 20:34 |
Ενυδρείο με δίσκους - Να το τολμήσω? | giannisg | Δίσκοι | 19 | 14-01-09 13:15 |
Λευκή άμμος σε βιοτοπικό ενυδρείο δίσκων ή όχι; | mikele | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 26 | 12-12-08 23:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
Ενυδρείο με Δίσκους | ilios | Δίσκοι | 11 | 03-01-07 09:40 |