|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
η αμμωνία προέρχεται από οργανική υλη που αποσυντίθεται, όχι από τις πέτρες λάβας
Τώρα αυτό που βλέπω στις φωτο δεν μου φαίνεται για λάβα, αλλά για κάτι βαμμένο… Επίσης βλέπω ότι έχεις και καραβάκι ε; J Το πρόβλημα με όλα αυτά τα τεχνικά πράγματα μέσα στο νερό (πέρα από την αισθητική άποψη) είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις αν, τι και πότε έχουν κάποια επίδραση στο νερό και στα ζωντανά. Και όταν λέω ζωντανά εννοώ και τα βακτήρια στο φίλτρο τα οποία τραβάνε πολύ ζόρι από τις χημείες που απελευθερώνονται. Ίσως αυτός είναι ένας πιθανός λόγος για το γεγονός ότι δεν μπορούσες να στρώσεις το φίλτρο σου….
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα κάνεις!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι πολυ. 110 λιτρα ενυδρειο ειναι.
5-7 εκ υψος ο βυθος. Εκανε τοσο ακριβα γιατι ειχε μεσα η "λαβα" και ψυγματα χρυσου, ενω την συλλεξανε και με προσοχη ειδικοι αρχαιολογοι απο τα ερειπια της Πομπηιας ![]() Αρε λαμογια πετοσπαδες που υπαρχουν. Μεχρι να τους παρουν χαμπαρι ειναι ομως.
|
|||
|
|||
![]()
Πιθανώς να ήταν "ενεργή" λάβα, η οποία έχει αρκετά συν, όπως αποφυγή αγοράς θερμοστάτη... και ίσως προέρχεται από συγκεκριμενη περιοχή της Πομπηίας η οποία είχε και κινούμενη άμμο, οπότε εξοικονομείς και χρήματα για φίλτρο...
|
|
|||
|
|||
![]()
χα χα. οντως με πιασανε κοροιδο. ρε παιδια υπαρχει καμια φωτο με χαλικι ηφαιστεακης λαβας γιατι δεν βρισκω στο google για να παω να του την τριψω στη μουρη!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Την τιμή να πας να του τρίψεις στην μούρη!! Είναι απαράδεκτος!!! Εγώ πάντως θα των ρωτούσα γιατί μου την πούλησε τόσο ακριβά για να δω τι ηλίθια δικαιολογία θα μου έλεγε!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως πήρες λατερίτη και όχι λάβα; Μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη η τιμή.
Επίσης, αποκλείεται να φταίει το χαλίκι, γιατί εγω έχω 3-4 κιλά πετρες λαβας, και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
τι ειναι ο λατεριτης. μπα, απλο χαλικι ειναι που μου το πουλησε για λαβα.με βρηκε ασχετη και την πατησα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λατερίτης είναι ότι το καλύτερο για τα φυτά.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα προυποθετει μεγαλη διαδικασια η αλλαγη. που θα βαλω τα ψαρακια μου, θα χαλασει κι η βιολογια, στρωσιμο απο την αρχη...... λιγο δυσκολο το βλεπω αν και θα το ηθελα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι τοσο δυσκολο, αλλα ασε τωρα να ηρεμησεις απο την περιπετεια με την αμμωνια και αργοτερα βλεπουμε οταν θα εχεις ορεξη για ανανεωσεις.
|
|||
|
|||
![]()
οκ. αλλα οταν το αποφασισω μαλλον θα χρειαστω παλι την βοηθεια σου μην τα κανω χαλια παλι
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα να ειμαστε και ολα γινονται
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
που να το ξερω? πρωτα εφτιαξα το ενυδρειο και μετα ανακαλυψα το forum............
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλικι | border | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-10 00:04 |
Πετρες λαβας | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 21-03-09 10:40 |
χαλικι. | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 27-11-07 23:58 |
πετρες λαβας.... επιτελους...!!! | GODLIGHT | Malawi | 16 | 16-10-06 10:34 |