|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο βιβλιο για να καταλαβεις καποια πραγματα για τη φωτογραφια!! Ειμαι περιεργος να δω πως ειναι το βιβλιο γιατι εγω το εχω διαβασει σε pdf. Τη φωτογραφικη ποτε την παιρνεις τελικα?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι μεταφορικές πάνε χαλαράαααα! ![]() Παράθεση:
Απλά είδα μερικά reviews για τα megapixels και την απόδοση που ήθελα σε διάφορες τιμές και επέλεξα αυτή! ![]() Δείτε και εδώ ------------------------- Παιδιά πήρα τη μηχανή αλλά σήμερα λόγω μαθημάτων δεν ![]()
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 25-01-11 στις 15:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικη !!!
Μου φαίνεται ότι παρόλο που δεν.... το μυαλό σου τρέχει σ'αυτήν.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω έχω μαλλον καταλήξει σε αυτήν που εχει και IS (image stabilizing) φακο. Υ.Γ. Ειμαι 19 (παρα 3 μήνες). Αμα θες να μιλάς στον πληθυντικό.... να μην μου μιλας εμενα στον πληθυντικό! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πώπω είναι τέλεια!!! Δεν πιστεύω πως δεν μπορώ να ασχοληθώ εξαιτίας των Κειμένων, της Ιστορίας και των Αρχαίων
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά στην 1η γυμνασίου τα παλεύουμε όλα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχα
![]() ![]() Παράθεση:
καλα πας αν και ολες τους εχουν ατελειες αλλα με εξασκηση ολα θα φτιαξουν. προσεηε αυτο που σου ειπα με το κδραρισμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα τι είναι το καδράρισμα;;;
Τί ατέλειες έχουν; ![]() ------------------------- Επίσης μερικές είναι λίγο θολές γιατί δεν έχω ακόμα το τρίποδο. Ανέβασα την ταχύτητα κλείστρου και το μέγεθος διαφράγματος αλλά βγαίνουν μαύρες ακόμα και με υψηλό iso. ![]()
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 29-01-11 στις 08:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σκεφτομαι για την αγορα αυτης της μηχανης http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18 εχετε καποια γνωμη? σε αυτα τα χρηματα το πολυ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nikon d3100? | leonm | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 18-12-10 21:53 |
Υποβρύχια φωτογραφική | AlexandraT | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 91 | 11-12-09 14:19 |
φωτογραφική μηχανή 4.1 megapixels | Σπύρος Μ | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 04-11-08 21:39 |
nikon d40 | tsiro | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 12-04-08 12:05 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |