|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οταν ξεκινησα ειχα στο μυαλο μου ενα ενυδρειο με σκαλαρια.... στην συνεχεια αγορασα μερικα ψαρακια που μου αρεσαν μετα βρηκα και τα υπολοιπα σκαλαρια, τωρα δεν μενει παρα να τα βγαλω ολα και να κρατησω μονο τα σκαλαρια.. σωστα????? ------------------------- να πως θελω το ενυδρειο μου http://www.youtube.com/watch?v=QqXkHhZTgYY Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karderinas33 : 24-01-11 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε απο μερος μου υπαρχει θεμα. Εννοειται πως αν θιγομουν δεν θα το εκανα στο ποστ του φιλου αλλα με πμ. Να ζητουσα εξηγησεις και διαολογο! Οπως και να χει επειδη ειδικα το δικο μου ειναι μακροσκελες αν δεν χρησιμευουν σε κατι τα τελευταια ποστ ας σβηστουν! Επισης 24 σκαλαρια!!!!!! 50 λιτρα / ψαρι ηθιστε!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό το ενυδρείο σου μπράβο!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω μια απορια ???
γιατι χαριζονται ψαρια - φυτα και αλλα διαφορα στο φορυν αυτο? θα μπορουσε αυτος που τα εχει να τα πουλησει και να αγορασει κατι αλλο. μηπως γινεται για γουρι 'η απλα καπιοι δεν τα χρειαζονται και θελουν να βοηθησουν τους συνχομπιστες? επειδη σκεφτομαι και εγω να χαρισω μερικα ψαρακια γιατι εχω πολλα στο ενυδρειο και ανεβαινει η αμωνια καλοπροαιρετα ρωταω παντα, παρακαλω μην παραξηγηθω!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ολοι εδω αγαπαμε το χομπι και τα ψαρακια/φυτα μας και βοηθαμε ο ενας τον αλλο ακομα και αν πουληθει καποιο ζωντανο ειναι σε συμβολικη τιμη ας πουμε εγω πουλαω τις γαριδες red cherry 1ε την μια ενω στα τοπικα καταστηματα εχουν 3ε η μια και φυσικα παντα δινω πιο πολλες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το "χαριζω" ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση του καθενος , προσωπικα δεν εχω πωλησει ποτε . Γιατι και εγω αυτα που εδωσα μου ειχαν χαριστει(απο ψαρια) ! Ειναι καθαρα δικη σου αποφαση !
|
|||
|
|||
![]()
με την βοηθεια του photoshop εφτιαξα αυτη την φωτο
κοπηκαν καποια ψαρια αλλα δεν πειραζει!!! |
|
|||
|
|||
![]()
τον αστακο τον χαρισα
![]() ![]() ![]() ουφ!!!! μου εφυγε ενα ανχος ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου ενυδρειο-Επιτελους Παρουσιαση! | doctor | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 31-12-10 00:21 |
ενυδρειο με σκαλαρια | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 01-03-10 14:56 |
Μωρό στο 2μετρο!!! | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 06-07-09 19:03 |
Παρουσιαση ενυδρειο-γυαλα μονομαχου | mikenuke | Bettas | 15 | 21-02-06 13:31 |