|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει το εχετε, το "Σωστο και Λαθος"!
Οπως σου ειπα και στη συναντηση δεν εχει χαθει ποτε εξοπλισμος απο ατομα που εχουν δανεισει, και οποιος θελει ας με ρωτησει να δω κι εγω ποια περιπτωση εννοουν, γιατι οπως εχεις καταλαβει στο συγκεκριμενο θεμα, γνωριζω ολες τις περιπτωσεις. Εμπασει περιπτωση, καθε φιλτρο και εξοπλισμος, εχει καρτελακι που του βαζουμε και γραφει το ονομα του ιδιοκτητη.Και επαναλαμβανω ποτε δεν εχει κλαπει τιποτα, η φυλαξη ειναι σωστη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τα 3 φίλτρα λοιπόν στην διάθεσή σας (νομίζω μπορούν να υποστηρίξουν 3 Χ 200λιτρα), +1 θερμαντήρας. Με τα ξύλα/πέτρες/φυτά/ψάρια, μπορώ να στήσω το: "Φυτεμενο ενυδρειο Ολλανδικου τυπου-200 λιτρα" ή ακόμη και το: "Ενυδρειο Επιδειξης , ενα ενυδρειο αρχαριου με ζωοτοκα και ευκολα φυτα-200 λιτρα", μόνο χαλίκι δεν έχω, αν βρεθούν 30-40 κιλά χαλίκι ή άμμος και βιολογικό υλικό για τα 2 φίλτρα (μόνο το 1 είναι γεμάτο), δεν θα χρειαστούμε τίποτε άλλο γι' αυτά τα 2 ενυδρεία, άντε καναδυό εθελοντές να βοηθήσουν στο στήσιμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Για το σωστό/λάθος δεν έχουμε τα ενυδρειάκια.
Όσο για τον υπόλοιπο εξοπλισμό που θα χρειαστούμε περιμένουμε την ανακοίνωση του Μιχάλη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιχάληηηηηη |
|
||||
|
||||
![]()
'Exω κι εγώ ένα σακί μπεζ άμμο
|
|
|||
|
|||
![]()
Kι ο Raven προσφέρθηκε να μας στείλει αρκετά κλαδέματα για τα φυτεμένα: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48564
Ας επικοινωνήσει κάποιος μαζί του, να τα παραλάβουμε έγκαιρα, για να τα έχουμε μέχρι Τρίτη ας πούμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω διαθέσιμο άπρο σπαστό χαλίκι, μή ασβεστολιθικό, καμιά 50ριά κιλά .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποσα λιτρα ειναι οι καδοι αν ειναι να κανονισουμε το ενα τουλαχιστον εχω βιολογικο να το γεμισουμε και να το βαλουμε να τρεχει μεχρη το στησιμο
|
|||
|
|||
![]()
3-4 λίτρα παίρνουν Βασίλη, αν βρεθείς σήμερα μετά τις 5, ή αύριο στην περιοχή μου, περνάς και το παίρνεις, αλλιώς στο φέρνω μεθαύριο εγώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
για μεθαυριο το βλεπω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω μια πετρα(ξυλοπετρα) εναν χρονοδιακοπτη πολυμπριζο αεραντλια. (θα δω αν βρω κατι αλλο)
κλαδεμα θα εχω μονο μαρσιλεα αλλα δεν νομιζω να κανει αφου δεν ειναι πολυ και θα χαθει. Ειναι κριμα να ειμαι στην δουλεια αυτην την μερα θα ηθελα να κανω ενα mountainscape ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια, με συγχωρειτε για τις καθυστερησεις αλλα εχω και λιγο δουλεια.
Εχω βγαλει τα σχεδια του περιπτερου, εχω υπολογισει υλικα και ετοιμαζομαι σε λιγο να βαλω την παραγγελια. Εχουμε κανονισει για στησιμο περιπτερου με τον Kostaskich το σαββατο το πρωι, απο τις 8:30. και την ιδια ωρα και μερα θα γινει και η μεταφορα των βασεων ενυδρειων. Σε λιγες ωρες θα εχουμε και λοιπες ανανκοινωσεις με ομαδες ενυδρειων και προγραμμα εργασιων. Θα στησουμε 5 ενυδρεια φετος. αλλα δεν αποκλειουμε και 6ο αν υπαρχει η δυναμικη. Σας παρακαλω λιγη υπομονη μονο. Κωστα καλα κανεις και σουμαρεις τις προσφορες thanks. Εσωτερικα φιλτρα θα χρειαστουμε μονο 2 μικρα και 2 θερμοστατες μικρους μεχρι 50w αλλα μικρου μηκους εως 25030 εκατοστα για το "σωστο και λαθος". αυτα για την ωρα, stay tuned.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Οι πέτρες βρίσκονται στις Συκιές, αλλά μπορώ να τις κουβαλήσω και στην Τριανδρία.
Όποιον από αυτούς που θα στήσουν, τον βολέψει να βρεθούμε να του τις δώσω όταν πηγαίνει για το στήσιμο, ας μου στείλει πμ να κανονίσουμε. Μακάρι να είχα και κάτι αλλο εκτός από πέτρες.... Οψόμεθα για την επόμενη φορά... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δίνω ένα φίλτρο εσωτερικό EHEIM pickup 2010 έχει μέσα λίγο siporaxκαι σφουγγάρι για ενυδρείο έως 160 λίτρα.
Λίγα φυτά - apple snail - γκάπυ και μια μικρή ρίζα με java fern. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισαμε εγγραφες για τις ομαδες ενυδρειων, τρεξτε!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=543939
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |