|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επειδη που με χανεις που με βρισκεις σε πετ σοπ ειμαι ειδικα εδω στο καρλοβασι ειναι που 'ναι ασχετη αυτη στο πετ σοπ, μπαινουν και κατι βλακες με ολη τη συμασια της λεξης και μου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι.. αυτο τεγινε χθες το μεσημερι που πηγα να παρω μια ποτηστρα και ενω ειχα γινει μουσκεμα δειτε τι αντιμετοπισα : " πελατισα -θελω 3 αγγελοψαρα πετ σοπ-εχεις φιλτρο?? πελατισα-ναι πετ σοπ-τι θερμοκρασια εχεις??? πελατισα-δεν ξερω.. πετ σοπ-δεν εχεις θερμοστατη και θερμομετρο?? πελατισα-οχι πετ σοπ-τα αγγελοψαρα θελουν ζεστο νερο πελατισα-ε, ψαρια ειναι, τι θα παθουν? -και εκει μπαινω στη συζητηση- εγω-τι ενυδρειο εχετε??? -ενα μικρο -λιτρα? -δεν ξερω, μικρο παντως, - ε, τοτε ελα οταν φερει μονομαχους ελα και παρε εναν και θα σου δωσω εγω και αληθινα φυτα να βαλεις.. -δεν θελω μονομαχο. με ενα ψαρι ειναι αδειο το ενυδρειο.. -οκ τοτε " και εφυγα.. και δεν ειναι η μοναδικη πριπτωση στο συγκεκριμενο πετ σοπ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιγη βοηθεια για εναν μονομαχο | pantelis91 | Bettas | 12 | 26-10-10 14:01 |
ΤΙ ΦΥΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟ! | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-03-09 21:57 |
βοηθηστε εναν ασχετο | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 25-03-08 15:15 |
Εχω εναν μονομαχο... | euclid | Bettas | 5 | 28-12-07 12:06 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ. | bazz! | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-05-04 10:24 |