|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω ενα επιπεδο φωσφορικων απο 0.1 ως 0.25 ppm ειναι καλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω..έχω την υποψία ότι δεν φτάνει ο φώσφορος στα φυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
green spot ειναι σημαδι χαμηλου φωσφορου και τα τεστ κανουν λαθος συχνα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eγω πανω απο 0.1 ppm φωσφορικα ειχα σπανιοτατα και δεν ειχα ποτε green spot algae. Τι να πω ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου κανει εντυπωση που δινετε τοσα πολλα λεφτα καθε μηνα(?) για τα λιπασματα.
Γιατι δεν ακολουθειται το Estimative index? Ειναι θεμα εμπιστοσυνης ή δεν βρισκεται τις σκονες? |
|
||||
|
||||
![]()
για μενα ειναι θεμα οτι το ενυδρειο τρεχει μια χαρα με αυτα τα λιπασματα και ΤΡΕΜΩ να παω σε ΕΙ παρολο που ξερω οτι ειναι πιο καλη λυση πιο φθηνη κλπ κλπ κλπ ειναι απλα ο φοβος του αγνωστου αλλα καποια στιγμη αυτο θα αλλαξει
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ηθελα κ γω να δω τι παιζει με εβδομαδιαιο προγραμμα λιπανσης αυτο που κανω τωρα ειναι εκτος απο diy co2,2 φορες την εβδομαδα βαζω flourish,μια φορα iron κ μια potassium.δεν εχω κανενα προβλημα,ουτε με αλγες ουτε αλλα προβληματα εκτος απτην alternanthera που τελικα σωθηκε αν κ μιση.αυτο το προγραμμα που υπαρχει http://www.istellas.gr/aquarium/imag...sing_table.gif να το εμπιστευτω κ να το εφαρμοσω η' εφοσων δεν εχω προβλημα να μην πειραξω την ισορροπια του συστηματος;;;αυτο θελω να μου πει καποιος εμπειροτερος κ αν πρεπει να αυξησω καποια λιπανση δηλ σιδηρο η' καλιο;ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λογικο να φοβασε να αλλαξεις μεθοδο λιπανσης,το καταλαβαινω αλλα και τα λεφτα ειναι πολλα καθε μηνα.
Πιστευω οτι αν κανεις στην αρχη τα απαραιτητα τεστ ωστε να κρατας τις τιμες εκει που πρεπει,επειτα το ενυδρειο θα βρει την ισορροπια του(και οι μετρησεις σταματανε)και δινεις πλεον 12-15 ευρω για ενα χρονο περιπου(σκονες)+ τον σιδηρο σου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Λίπανσης συνέχεια... | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-09-09 19:32 |
Ποιός είναι ο σωστός τρόπος λίπανσης ;;; | george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 22-09-05 12:59 |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |
Συμβουλές λίπανσης | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 10-01-05 15:37 |