|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ χαμηλα τα φωτιστικα με αποτελεσμα να χανεις λιτρα και να σε χτυπαει το φως οταν κοιτας το ενυδρειο σου εχω και εγω το ιδιο προβλημα και δεν βαζω επιπλεον φωτισμο και εγω σε αναζητηση παταντας ειμαι!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως!!!αν βαλω αυτοκολητο μαυρο ομως θα φαινεται ασχημο?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν θα φαινεται ασχημο θα κρυψει τον φωτισμο και το μονο μειον θα ειναι τα λιτρα που θα χανεις εγω δεν το εχω κανει γιατι δεν θελω να χασω λιτρα γιατι εχω αρκετα ψαρακια αν δεν εχεις προβλημα με τα χαμενα λιτρα ειναι πολυ καλη λυση
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπηρχε αλλη θεση μεσα στο ενυδρειο για τις λαμπες??? γιατι δεν φτιαχνεις ενα καινουριο diy καπακι
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι.οπως βλεπεις ειναι οβαλ και δεν μπορεις να τοποθετησεις μπροστα λαμπες.!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ παρόμοιο πρόβλημα είχα , και έβγαλα το κουτί που έχει με τα εσωτερικά μπαλαστ έκοψα ένα ξύλο θαλάσσης όσο είναι το καπάκι του ενυδρείου το βίδωσα πάνω στο καπάκι και μετά έβαλα ανακλαστήρες και 4 λάμπες πάνω στο ξύλο αυτό και χωράει άλλη μία μελλοντικά ..( το κουτί με τα μπάλαστ μην το ανοίξεις δεν ανοίγουν .. πάρε 2 ηλεκτρονικά και βάλε τα στο έπιπλο).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ανοιξα .ανοιγει απο πανω και εβαλα 2 ηλεκτρικα...για ξανα πες το πως το εκανες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ... | moudi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-05-10 12:01 |
προβλημα με φωτιστικο | giannisqq | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-01-10 21:10 |
DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ | tsilojohn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 15-11-09 15:07 |
Φωτιστικο HQI | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-04-08 23:56 |