|
|
||||
|
||||
![]()
To prof 3 για ποιον λόγο το προτείνεις; Εγω τα πολλα ηλεκτρονικά δεν τα πολυ-εμπιστευμε γιατί, όσο πιο συνθετο κάτι, τόσο πιο ευκολα μπορεί κάτι να πάθει, και μετά.... Αντε να βρεις μικροτσιπ και ανθρωπο να στο αλλάξει....
Παντως το FX5 το σηκώνει μόνο του το ενυδρείο σου πιστευω, και μπορείς να κρατήσεις το 205 για καποιο αλλο βοηθητικό ενυδρείο, ή να το εχεις παραλληλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το fx5 καλο φιλτρο με μεγαλη ροη, αλλα παιρνει λιγο βιολογικο |
|
|||
|
|||
![]()
Απο ΔΕΗ δεν γνωρίζω και πολλά ,αλλά για την κατανάλωση τι έχετε να πείτε ?50 με 20 watt θα δω διαφορα στους λογαριασμουσ ??Γιατι η ΔΕΗ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γνωρίζω αν έχει. Νομίζω πως ναι όμως... (χωρις να είμαι σίγουρος).
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ιδιο ενυδρειο το τρεχω με ενα FX5 και ενα κινεζο (dolphin) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος !
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ με κάλυψες.¶υριο θα το πάρω(ελπίζω να έχει υλικά μέσα,για να μη ξεφυγω στο κόστος.Από ΔΕΗ πως το βλέπεις ?Έχει μεγαλη διαφορα απο το 405 ?50watt με 20.
|
|
|||
|
|||
![]()
gia xara.
Fluval G6 ke ta miala sta kagela.an kanis kamia mlkia se lei ke mlk.pedia to mixanima metrai ke ORP.axizi ta lefta tu me ta matakia klista ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fluval 305 | tzortzisj | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 16-12-10 08:55 |
FLUVAL 305 | giagligian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-03-10 13:30 |
Fluval 205 vs 305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 15-03-09 13:23 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |
Fluval 103 | Fantom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-02-06 11:36 |