|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πάντως έτρεχα το πρωι να το πάρω...
τα χαρακτηριστικά του δεν είναι άσχημα θερμοκρασία λειτουργίας 5-35 κελσίου μείωση υγρασίας 0,4 λίτρα ανά ώρα, όταν η θερμοκρασία είναι 30 βαθμοί... χωρητικότητα τεπόζιτου 2,4 λίτρα έχει και σωληνάκι που το πάς στην αποχέτευση οπότε δεν σε πολυαπασχολεί το πότε θα γεμίσει ο κάδος... αλλά ακόμη και να γεμίσει έχει κάτι σαν φλοτέρ και σταματάσει η λειτουργία του ώστε να μην νοιώθεις σαν γονδολιέρης |
|
||||
|
||||
![]()
το δικο μου το εχω σε ενα μεγαλο σαλονι 8 μετρα μηκος επι 3+ φαρδος....και καλυπτει και ενα υπνοδωματιο τουλαχιστον 3χ3 και τον κλειστο "ημιυπαιθριο" στο μισο εμβαδον περιπου του υπνοδωματιου.
στην ουσια δηλαδη απο ολο το σπιτι (καπου 75 τετρ) κλεινω την πορτα απο ενα υπνοδωματιο και ενα νορμαλ μπανιο (οπου δεν υπαρχουν ενυδρεια)....και κανει δουλεια για ολο το υπολοιπο οπως περιεγραψα παραπανω...
|
|||
|
|||
![]()
όντως λύνει τα χέρια.... πάντως πήρα και ένα δεύτερο αλλά από το λερόυ μέρλιν, στα 59 ευρώ (το είχε προσφορά)
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το πηρα !!! ειναι φοβερο !!! Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα το σαββατοκυριακο που το δουλευα και το βραδυ το πρωι που ξυπναγα δεν πονουσε η πλατη μου οπως παλια ! Εγω το εχω ενδιαμεσα σε 2 υπνοδωματια !
|
|