|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aπο εμφανιση πολυ καλο...!! και η τιγρης ολα τα λεφτα..!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι, την τίγρη τι την ταϊζεις;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο, αλλά βάλε το και μια ολόκληρη φωτό από κοντά!!
Επέτρεψε μου να διαφωνίσω!!! Όλα τα λεφτά είναι ο Diego που παίζει στην τηλεόραση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα λεφτα θα ειναι η τηλεοραση οταν θα την παει για φτιαξιμο , η Lcd κτλπ ειναι ευασθητες στην υγρασια και στους υδρατμους (το ειπε τεχνικος σε φιλο που την πατησε) οποτε σκεψου να της αλλαξης θεση !
Ωραιες φωτο αλλα μια κοντινη αλλα γενικη του ενυδρειου θα βοηθουσε να το δουμε καλυτερα ! Συμληρωσε την φορμα , ειμαι περιοργος να δω τι φιλτρανση εχεις !
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε σαν ηλεκτρονικος θα σου πω οτι το πρωτο που ειπα οταν ειδα την φωτο ηταν ''ποπο κριμα η TV''
|
|
|||
|
|||
![]()
πρωτα απο ολα σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.
ειμαι σχετικα καινουργιος στο χομπυ γιαυτο μην με παρεξηγησετε για τυχωνλαθη. οσο για την t.v δεν υπαρχει προβλημα γιατι το ενυδρειο εχει καπακι, εκει στηριζονται και τα φωτηστικα εξαλλου. περιμενω τις γνωμες σας και την βοηθεια σας ευχαριστωωωωω |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε αν την λυπασαι παρε την απο εκει ...
Ο φιλος μου την ειχε σε καφενειο σε χωριο, λογο καπνας και υγρασιας που μαζευε του τα παιξε σε 2 χρονια πανω κατω ! Στο Τσακ μεσα στην εγγυηση !!! 50΄τηλεοραση !!! Και αν σου ειναι ευκολο βγαλε μια γενικη φωτογραφια του ενυδρειου με ανοικτα τα φωτα απο λιγο πιο κοντα ,απο την πρωτη, να φαινεται το ενυδρειο ολο καθαρα ! Γιατι ετσι εγω προσωπικα δεν βλεπω τιποτις !
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου ενυδρειο-Επιτελους Παρουσιαση! | doctor | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 31-12-10 00:21 |
ενυδρειο με σκαλαρια | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 01-03-10 14:56 |
Μωρό στο 2μετρο!!! | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 06-07-09 19:03 |
Παρουσιαση ενυδρειο-γυαλα μονομαχου | mikenuke | Bettas | 15 | 21-02-06 13:31 |