|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
3 rainbow, 6 neon, 5 guppy, 2 red ballon platy, 1 πλακόστομος, 1 γαρίδα διαφανής, 1 red cherry
πολυ ψαρι αδερφε για τα 60 λιτρακια..γνωμη μου μην βαλεις αλλα ψαρια την αμμωνια μειωσε την στο 0 αλλα ομορφο ενυδρειακι.. ![]() Φιλικα Παντα
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας!
Αμμωνία μας ανέβηκε λόγω feeder, ήδη έπεσε και με την αυριανή αλλαγή θα μηδενίσει. Όπως είπα και σε άλλη μου απάντηση, ακούω λιγάκι τα λάθη που έκανα με την ψαροσύνθεση μου, προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα γκάπυ αλλα τα νέον αρέσουν στην γυναίκα... οπότε... (αφού έκανα κατάληψη στο έπιπλο έπρεπε να την ευχαριστήσω λίγο :P) Τα βότσαλα δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα, ίσα ίσα είναι η πρώτη μέτρηση που έπεσε η σκληρότητα απο το 10 στο 6! Θα δείξει με τις αυριανές μετρήσεις πρίν και μετά! Και ναι, επιτέλους έπεισα την γυναίκα να φύγει έστω το μισό ναυάγιο!!! ![]() ![]() Απο φυτά έχω 3 είδη μέσα, η βαλισνερια έχει επεκταθεί παντού, ένα άλλο (που δεν θυμάμαι πως το λένε θα το βρώ όμως!) έχει πνιγεί απο την βαλισνερια αλλα έχω αρκετά αιωρούμενα κομμάτια και το τελευταίο (δεξια μπροστά φαίνεται) κρατάει καλά, περιμένω 2-3 κλαδέματα απο έναν φίλο να γίνει προσθήκη! Και όπως είπα και αλλού, δώστε καμια πρόταση (με ονοματεπώνυμο! ![]() Αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες χωρίς άλγη, αφού για να καθαριστεί θα ανακατέψω λίγο τον βυθό, οπότε περίμενα την αλλαγή! χεχε! Και ένα τελευταίο.... έχω τέστ NH4 και όχι ΝΗ3, έχει κάποια διαφορά?? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν χρειάζεται να βάλεις άλλα, θα φροντίσουν τα γκάπυ και τα πλάτυ να στο γεμίσουν το ενυδρείο, πολύ συντομότερα απ' ότι φαντάζεσαι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκάπυ - Πλάτυ - και τί αλλο; | mpoumpoula | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 23-12-10 12:59 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |
Και 3ο νάνο-φυτεμένο!!! | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 02-05-10 13:23 |
Πλάτυ όπως γκάπυ; | sailim | Ζωοτόκα | 2 | 24-02-10 08:43 |