|
|||
|
|||
Πληροφορίες για σκιουράκια
Καλησπέρα, ξέρεις κανένας να μου πεί πως μπορώ να κάνω αλλαγή στα ροκανίδια που έχω βάλει στο κλουβί του Μάρλι και του Κλάστερ? (τα σκιουράκια)
|
||||
|
||||
Δεν έχει συρταράκι να βγαίνει απο κάτω; Μπορείς να τα μαζέψεις με την ηλεκτρική, αλλα θα φρικάρουν απο την φασαρία.
|
|
|||
|
|||
Το κλουβι μου δεν εχει συρταρακι, ειναι ενα κλουβι κλειστο, πορτακι στο κατω μερος που βγαινει. Και ολη αυτη η κατασκευη κουμπωνει σε μια πλαστικη βαση σαν "μπανιερα"...
|
||||
|
||||
Αμα ξεκουμπώσεις τότε το κλουβί θα μείνουν ολα τα ροκανίδια στο πλαστικό. Απο εκεί πετάς τα παλιά και βαζεις καινούργια. Όχι;
|
|
|||
|
|||
Δεν ξερω αν θα πεσει ολο γιατι ειναι χοντρο, δεν ειναι λεπτο. Εχει ξυλαρακια μεσα, κλαδακια. Ειναι το γνωστο ροκανιδι Country.
|
||||
|
||||
Γνωστο.... χμμμ!!! Εγω είχα σκιουρο πριν 3-4 χρονια! Που να ξέρω τώρα απο country, vilage, και city. Παντως το περισσότερο θα φύγει με λιγο κουνημα. Τα μεγάλα κομμάτια με το χέρι!
|
|
|||
|
|||
Χμμμ....Ωραια ιδεα! θα δοκιμασω... Πριν 3-4 χρονια??? δεν τα εχεις τωρα? αν οχι, τι παθανε??
|
||||
|
||||
Το ενα ξεφυγε μια φορά που επεσε το κλουβί και ανοιξε, το αλλο πεθανε τον επόμενο χειμώνα. Ήταν απο αυτά με την φουντωτή ουρά που ήταν καφέ με τις μαυρες ασπρες γραμμές.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Απιστευτααααα. Απο τι πεθανε το κακομοιρο?
|
||||
|
||||
Δεν ξέρω. ! Που να ξέρω, ήμουν 13-14 τότε! Αυτό που ξέφυγε, μια χαρά πρεπει να περνάει/περασε, γιατί ήταν στο αυτοκίνητο, και το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο δίπλα απο ενα παλιο σπιτι, με δεντρα θαμνους κτλπ, οπότε πιστευω πως την βρήκε εκεί μεσα!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκιουράκια πωλούνται | Civilnikolas | Άλλα ζώα | 8 | 27-08-10 11:51 |
Πληροφορίες για RO | bella | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 30-12-08 08:28 |
Πληροφορίες για χέλι | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-06-08 19:09 |
Πληροφορίες για Πιράνχα! | STeDoRiaN | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 28 | 17-06-07 09:04 |
Πληροφορίες (!) | Cozmos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-08-06 09:13 |