|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμμ Ναι
![]() Δεν πειράζει. Θα μάθω πολύ καλά τις οδηγίες χρήσης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήταν καλύτερα να διαβάσεις πρώτα μερικά πράγματα κ μετα να δώσεις 600 ευρώ.Τέλος πάντων.
![]() ![]() Γουγλαρε κλειστρο κ διαφραγμα κ ότι απορία άλλη έχεις έδω είμαστε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα beat.
Το κλειστρο ειναι η "κουρτινα" που ενεργοποιειται οταν παταμε το κουμπι για να βγει η φωτο. Αρα μιλαμε για ταχυτητα κλειστρου. Το διορθωσα και πιο πανω |
|
||||
|
||||
![]()
τηλεμαχε την αγορασα και εγω την μηχανη αυτη.μπορεις να δεις και φωτο στα θεματα μου στα τελευταια που φωτογραφιζω με αυτην.εγω ακομα βεβαια δεν αξιωθηκα να παρω τριποδο αλλα εκανες καλη επιλογη.τραβαει πολυ ωραια και το βιντεο της σε hd ειναι αρκετα καλο.καλο διαβασμα το manual.αυτο που θα εχει η μηχανη ειναι το μικρο.ενα που ειχα βρει ειναι 200 σελιδες περιπου.μεχρι να το διαβασεις και να εξασκηθεις με διαφραγματα και ταχυτητες εχει ψωμι ακομα οποτε ασε στην ακρη τον αλλο φακο για αρχη και καλες εξορμησεις.οτιδηποτε αν θες για τον χειρισμο της και κολλησεις καπου σφυρα ετσι;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αααα
και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω.. Ο 55-200 (VR υποθετω) ειναι οπτικα καλυτερος του 70-300 (G υποθετω). Αυτο φαινεται απο κριτικες πχ http://www.kenrockwell.com/nikon/55-200mm-vr.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα.
Όσο πιο μικρό το εύρος τόσο καλύτερος ο φακός. Απλα ο 70-300 έχει μεγαλύτερο ζουμ. Εξαρτάται τι θέλει περισσότερο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nikon d3100? | leonm | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 18-12-10 21:53 |
Υποβρύχια φωτογραφική | AlexandraT | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 91 | 11-12-09 14:19 |
φωτογραφική μηχανή 4.1 megapixels | Σπύρος Μ | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 04-11-08 21:39 |
nikon d40 | tsiro | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 12-04-08 12:05 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |