|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτό σκεφτόμουνα και εγώ να γράψω αλλά αν χαλάσει το "ζύγισμα" θα έχει τρέμουλο=θόρυβο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα δεν είναι το ρευμα οπως καταλαβαίνετε! Είναι οτι 3000 λιτρα την ώρα σε 100αρι ενυδρέιο φυτεμένο είναι σαν τυφώνας κλάσης 5
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί δε βάζεις μία απλή μικρή αντλία νερού. δε μας κάνει? :$ νομιζω πως δε θες κάτι περισσότερο για ένα φυτεμένο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο κυκλοφορητης επισης δεν εχει τη δυναμη που εχει μια αντλια, ετσι αν σε ενα ενυδρειο 100 λιτρων ειναι καταλληλος ενας κυκλοφορητης 1000 λ/ω, αν βαλεις στη θεση του μια αντλια 1000αρα θα γινει πλυντηριο.
|
||||
|
||||
![]()
ε, ενταξει προφανώς δεν εννούσα να βάλει και 100άρα. αλλά έχεις δίκιο, δεν ανακυκλώνει ανοιχτά η αντλία
|
|
|||
|
|||
![]()
Είχα κυκλοφορητάκι 600αρι μέσα και μου μάζεψε απο πίσω 4 amandae...
Τωρα έχω μέσα το ΕΗΕΙΜ 2010, αλλά και πάλι δεν γυρνάει το νερό όπως θέλω, εξάλου ξέρετε οτι σε ένα φουλ φυτεμένο πρέπει να έχεις πολλά λίτρα κυκλοφορία λόγω της μεγάλης φόρτισης που έχει, αλλιως παλέυεις με τις άλγες! Και δυστυχώς 1000αρης κυκλοφορητής σαν αυτον που σας έδειξα δεν βλέπω πουθενα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|