|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θελω να παρω το συγκεκριμενο σε μπλε χρωμα για moonlight.. δεν ξερω αν το λευκο θα σε καλυπτει αντι για λαμπα... μαλλον με τιποτα...
ειναι αδιαβροχο.. και μεσα στο νερο να μπει δεν παθαινει τιποτα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν με το φως είμαι οκ, παίρνω 2 για το ένα και 3 για το άλλο... |
|
||||
|
||||
![]()
απλα για μενα για ποιο ασφαλεια μην το βαζεις συνεχεια μεσα..
εγω ''ψηνομαι''' να παρω αυτο... http://cgi.ebay.com/1M-RGB-Flash-LED...item1e60ee4c05 για δες...
|
|||
|
|||
![]()
αν και στην αρχη μου έκανε για φωτορυθμικα σε ενυδρείο.... μια χαρά μου φαίνεται...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θα το βαζω με ολες τις ''χαχομαρουλες'' που εχει... μονο το μπλε.. και απ οτι ειδα εχει και αστραπη και τετοια...!!! ισως και να το κανω αυτο καμια φορα... ![]() ![]() ------------------------- Τελικα για τον φωτισμο θα βαλεις μονο 3 τετοια? χωρις αλλη λαμπα? δεν καταλαβα...
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 20-01-11 στις 15:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Στο 90ρι έχω τον φωτισμό από την μάνα του, στο άλλο θα έχω τα φώτα σε λειτουργία μάλλον το σαβ/κο....
πιθανώς αν τελικά μπορώ να το κάνω, να βάλω και καμμιά από αυτές.... ή να βάλω μόνο αυτές ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παρε δεν ειναι ακριβα και το πολυ πολυ τα εχεις σαν δευτερα αν δεν φωτιζουν πολυ.. παντως για moonlight κανουν ανετα... την λεντοταινια την rgb την εχει κανενας?
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά με ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο νερό
![]() ![]() Μπορεί να είναι συνεχές το ρεύμα που χρησιμοποιεί αλλά έχει 1Α. Αν πάει κάτι στραβά στην καλύτερη περίπτωση θα καεί!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός ενυδρείου | madevil21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 27-10-10 00:58 |
Φωτισμός Ενυδρείου | CHRISTOS13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-10-10 13:25 |
Φωτισμός Ενυδρείου | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-01-09 12:07 |
Φωτισμός ενυδρείου | MEROULA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-04-08 21:51 |
Φωτισμός ενυδρείου με led | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-06-06 10:33 |