|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω να σου στείλω 2-3 φωτογραφίες να μου πεις την άποψή σου Αλέξανδρε; Να αλλάξω κάτι αμα είναι, και να μην τους ταλαιπωρώ τζάμπα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Σταυρο εσυ εισαι σταθερη αξια !! Εγω λεω να στειλεις το ενα ενυδρειο στον IAPLC και στον AAC να στειλεις και τα 2 σε διαφορετικες κατηγοριες (εχεις το δικαιωμα). Φιλιππα, μπραβο αγορινα, χαιρομαι που θα συμμετασχεις. Θα δεις οτι ειναι ωραια εμπειρια Να υπενθυμισω οτι στον IAPLC μπορειτε να στειλετε μονο ενα ενυδρειο και οτι δεν υπαρχουν κατηγοριες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε άμα έχουμε 4 μήνες μπροστά μας, θα στείλω κι εγώ τότε
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Raven;540951]
Σταυρο εσυ εισαι σταθερη αξια !! Εγω λεω να στειλεις το ενα ενυδρειο στον IAPLC και στον AAC να στειλεις και τα 2 σε διαφορετικες κατηγοριες (εχεις το δικαιωμα). Αλέξανδρε θα στέλνω ένα κάθε χρόνο για να έχουμε συμμετοχες,άσε που στο μικρό περιμένω κανα 2 φυτά ακόμη και το γρασίδι παέι πολύ σιγα και με βλέπω να βάζω καμμια cuba για πιο σιγουριά οπότε δεν θα είναι και πολύ έτοιμο πιστεύω,βλέποντας και κάνοντας λοιπόν ένα θα στείλω σίγουρα.Μόνο μια ερώτηση αυτο το περιοδικο που βγάζει ο IAPLC που έχει φώτο όλων των συμμετοχων του 2010 και σου έχουν στείλει πως μπορούμε να το προμηθευτούμε και εμείς; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eνα μερος απο επιστολη της ADA που δεχτηκα προσφατα και αφορα οσους δισταζουν ή φοβουνται ..
Στον IAPLC θα δεχτουν με χαρα, ενυδρεια αρχαριων ![]() Τολμηστε το και δειτε που βρισκεστε σε σχεση με τον ανταγωνισμο και την βελτιωση σας χρονο με το χρονο.. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ Αλεξ
Ο αριθμός των συμμέτοχων για τον Διεθνές Διαγωνισμό Ενυδρείων με Φυτά (IAPLC) σπάει το ρεκόρ συμμέτοχων κάθε χρόνο, έτσι περιμένουμε και αυτόν τον χρόνο να έχουμε έναν μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Έχει ακουστεί ότι μερικοί χομπιστες δεν τολμούν να στείλουν τα ενυδρεία τους γιατί είναι αρχάριοι. Φυσικά είναι ένας διαγωνισμός και δεν θα είναι όλοι μέσα στα μεγάλα βραβεία. Παρόλα αυτά θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι υπάρχουν περισσότεροι τρόποι να ευχαριστηθείς τον διαγωνισμό. Για παράδειγμα αν συμμετέχεις κάθε χρόνο μπορείς να δεις πως εξελίξετε το ενυδρείο οι ικανότητες σου, και ποσό έχει αλλάξει στυλ σου στο στήσιμο ενυδρείων με την βοήθεια των φίλων σας και όλες τις άλλες υποβολές. Έτσι ακόμα και αν είσαι ένας αρχάριος, πάρε μέρος στον διαγωνισμό στέλνοντας το ενυδρείο σου και βρες τον δικό σου τρόπο να το διασκεδάσεις. ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ |
|
|||
|
|||
![]()
Να σας ενημερωσω οτι ο Aquavida Aquascaping contest δεν θα διεξαχθει το 2011.
http://aac.acuavida.com/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμμετοχες του GAB στους διεθνεις διαγωνισμους aquascaping 2010. | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 88 | 09-06-11 01:27 |
Διεθνεις διαγωνισμοι aquascape | beat89 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 17-01-11 23:58 |
Παρακολουθηση συμμετοχων του διαγωνισμου Aquascaping -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 11 | 01-12-10 02:34 |
Τρόποι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Aquascaping του GAB! | Γιώργος Κ | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 4 | 28-11-10 18:12 |
Διεθνεις διαγωνισμοι Aquascaping 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 136 | 25-05-10 01:35 |