|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπωτε λες να τα αφησεις στο 40λιτρο με τον μονομαχο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, εκτός αν κινδυνεύει ή ενοχλείται ο μονομάχος
------------------------- http://img835.imageshack.us/img835/4204/img8581hi.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 19-01-11 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο μονομαχος ειναι μοναχικο ψαρι και θελει να ειναι μονο του εκτως αν ειναι σε μεγαλο ενυδρειο με πολλα φυτα..μπορει να επιτηθεται στα νεον..και οπως σου ειπα και πιο πανω τα νεον θελουν κοπαδι για να αισθανονται καλα και μεγαλητερο ενυδρειο..
|
|
|||
|
|||
![]()
Koπαδάκι είναι ήδη, 5 Dalton έχω.
------------------------- Από όσο ξέρω, παρά το όνομά του ο Μονομάχος δέχεται επιθέσεις περισσότερο παρά επιτίθεται ο ίδιος... Σε κάθε περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσω να τον ταράξω, γιατί τον θέλω βασιλιά στο ενυδρειάκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 19-01-11 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το θες βασιλια στο ενυδρειο οπως λες αστον μονο του χωρις τα νεον..
Τα νεον θελουν κοπαδακι απο 8-10 ατομα τουλαχιστον για να νιωθουν καλα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που ειναι ο μονομαχος? | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 14-01-11 04:09 |
Μηπως ειναι πολλα...? - Ταιριαζουν μαζι... ? | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-11-09 01:13 |
χαιρομαι που ειμαι μαζι σας! | apostolis veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 30-10-09 19:32 |
μονομαχος μαζι με τι? | Δημητρης89 | Bettas | 2 | 10-07-09 16:26 |
τροπος που μπορει να εχεις 2 μονομαχους μαζι | αρχηγος | Bettas | 19 | 05-05-08 21:43 |