|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ηθελα να μπω στο παιχνιδι τι εχουμε ακουσει και τι εχουμε δει ο καθενας μας γιατι ειναι μεμονωμενα παραδειγματα, αλλα μιας και γινεται να μην ακουγονται μονο τα μεν και οχι τα δε ....
![]() Εχω δει υπαλληλο της "γνωστης αλυσιδας" που ετρεχε με το πιστολι σιλικονης ολη μερα για να τσονταρει σε ενυδρεια που εχουν διαρροη. Απο τη αλλη οσα juwel εχω δει μεχρι σημερα δεν εχουν παθει κατι τετοιο. Ουτε εχω δει να σπανε κοντρες κλπ Επισης να εξεταζουμε και το ενδεχομενο κακης χρησης. Στα δικα μου juwel δεν εχει συμβει το παραμικρο εδω και χρονια. Στο 180αρι μονο, που εχει μια κοντρα μονο στη μεση, εκανε στη μεση μια μικρη κουρμπα 2mm, διαβεβαιωθηκα οτι ειναι φυσιολογικο και τρεχει κανονικα εδω και χρονια χωρις προβλημα. Και τα δυο ενυδρεια εχουν αρκετες πωλησεις και φαινεται να εχουν περισσοτερους ευχαριστημενους πελατες απο δυσαρεστημενους. Ολα τα ενυδρεια μπορουν να βγαλουν προβληματα. Ειναι να μη σου τυχει. Οταν ομως σου τυχει αυτο που πρεπει να εξεταζουμε ειναι τι εγγυηση εχουν και τι εξυπηρετηση και αμμεσοτητα στο σερβις. Απο τιμες ειπαμε ειναι σχεδον ιδιες, αν και κατα καιρους παιζουν διαφορες προσφορες πχ τωρα το Winn εχει εκπτωσεις και στα φιλτρα εχει βαλει 20%, οποτε κατεβαινει κι αλλο το συνολικο κοστος. (επιτελους να αρχισουν και ολα τα πετσποπ να κανουν εκπτωσεις οπως ολα τα καταστηματα τετοιο καιρο) Αληθεια τι εγγυηση (αναλυτικα, οχι μονο τζαμια) εχουν τα δυο ενυδρεια? Εχει αναφερθει?
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο τα ανουμπιας έχουν ένα χρόνο εγγυηση.Ειλικρινά όμως δεν έχω ακούσει κάτι για άνοιγμα ενυδρείου.Βέβαια στα ίδια λεφτά δεν είναι σε καμία περίπτωση..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Φυσικα αν δεις μονο την τιμη του ενυδρειου δεν ειναι ιδιες. Ομως οπως γραφεται πιο πανω θα θελουν φιλτρο θερμοστατη κλπ κλπ οποτε εχουμε μια συνολικη τιμη για το βασικο εξοπλισμο που ειναι σχεδον ιδια. Παραδειγμα οι υπολογισμοι που εγιναν πιο πανω (χονδρικα): Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
eheim 2217 http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1951 jagger http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1211 αρα 447+129,19+23,76+10 μεταφορικά=609,95 ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Αυτo δεν το εβγαλα εγω. Tα βρηκα στο 7o post απο τις τιμες που πηρε πιο πανω ο φιλος για την αγορα του anubias. Στο ιδιο καταστημα (petcumulus) ανα θελει μπορει να ψωνισει και για το Rio φιλτρο, και να καταναλωσει την επιταγη σε αλλα προιοντα. Το συμπερασμα που βγαζει καποιος ευκολα, δεν ειναι οτι οι τιμες θα ειναι κοντινες για το συνολικο εξοπλισμο, με τη δωροεπιταγη στη μεση? Αν σου πω ποσο λιγο μου κοστισε περσυ το ριο 400, αγοραζοντας το στη σωστη στιγμη με δωροεπιταγες και εκπτωσεις, με παραλληλες αγορες εξοπλισμου (rio 400, lido 120 επιπλα eheim2080, θερμαντηρες, ταιστρες, αντλιες κλπ κλπ), θα τραβας τα μαλλια σου.
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο το θέμα είναι να μην βγουν τα λεφτά από την τσέπη μας..¶μα μου βγει 150 εξτρά και ψωνισω και από αλλού άστα να πανε...Το μόνο θετικό που βλέπω στα juwel είναι η 5ετης εγγύηση..Δεν λέω οτι για κάποιον που είναι αποφασισμένος να πάρει juwel δεν είναι καλή περίπτωση η δωροεπιταγή..
(Στα συν των ανουμπιας είναι και οτι οι λάμπες είναι σε νορμάλ διασταση οπότε σε μια πιθανή αλλαγή οι επιλογές στην ποιοτητα και την τιμή διαφέρουν ![]() Για μένα συνέφερε τις παλίες καλές εποχές που είχε 100% δωροεπιταγή(αλλά τότε τα ανουμπιας ήταν ακόμα πιο φθηνά) |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αμα το ειδατε αλλα οι δωροεπιταγες δεν υπαρχουν μετατραπηκαν σε εκπτωσεις οποτε το rio 400 κομπλε με το επιπλο τωρα ειναι στα 830,9ε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για την εξυπηρετηση,της αλυσιδας που εμπορευεται τα anubias,μπορω να πω τα χειροτερα ![]() ![]() Και για να μην παρεξηγηθω,η επιλογη μου βασιστηκε 90% στην τιμη του,εχοντας περισσοτερες αμφιβολιες απο τον δημιουργο αυτου του ποστ. "Ετυχε" να μου κατσει μια χαρα, η αγορα του,χωρις προβληματα,κι αυτο μονο εχω να πω Επαναλαμβανω,μονο για το ενυδρειο κι οχι για τον πωλητη του...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανούμπιας και εχινόδοροι | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-11-07 18:29 |
Κλάδεμα ανούμπιας | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-07 21:02 |
Γκάλοπ!!!! | MiziGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 10-02-07 16:41 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
ανθοφορία ανούμπιας!; | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-10-03 10:03 |