|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη ήταν η αμέσως επόμενη μου ερώτηση!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν 1,5 χρονο κολλησα ενυδρειο φιλου οπως το δευτερο σκιτσο,με διαστασεις 1,50 χ 50 χ 60.Μεχρι σημερα ολα καλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ!
Καμια ιδέα για το πως να ξεκολλήσω τις κόντρες για να τις αλλάξω θέση; Υπάρχει κάποιο χημικό διαλυτικό για την σιλικόνη; |
|
|||
|
|||
![]()
άσχετο.... αλλά, πόσο βγαίνει πάνω κάτω 1,50*50*60 σε τζάμια και εργατικά?
|
|
|||
|
|||
![]()
με φαλσετα μονο μπορεις να στις βγαλεις, κ με πολυ προσπαθεια.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
υπάρχουν και διαλυτικά, που χρησιμοποιούνται κυρίως ως αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου |
|
||||
|
||||
![]()
Το ασετον και το οινοπνευμα δεν νομίζω πως κάνουν κάτι. Επισης, επειδή είναι μεγάλη επιφάνεια, με κοπίδι μπορώ να κάνω γυρω γύρω, αλλα το απο κάτω πως θα γίνει;
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν κανουν τπτ.... εγω πηγα να καθαριθω λιγο το τζαμι π λερωθηκε με σιλικονι κ δεν καθαριζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εστειλα ενα e-mail στην den braven, να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο διαλυτικό. Σε κανα-δυο μέρες, θα έχουμε απάντηση!
|
|
|||
|
|||
![]()
ότι κάνουν κάνουν, μην περιμένεις με το που θα το χρησιμοποιήσεις να ξεκολλήσει με μιας...
πιο εξτριμ λύση είναι..... το διαλυτικό νίτρου,προσοχή όμως γιατί είναι αρκετά τοξικό για το δέρμα,φοράμε πάντα γάντια,μιας χρήσεως. Μουλιάζουμε τη σιλικόνη και μετά αφαιρούμε αρκετά εύκολα,αλλά επειδή το συγκεκριμένο διαλυτικό αλλιώνει τα χρώματα και πολλά άλλα υλικά,ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πριν το κάνεις όμως πήγαινε στο λιρόυ μέρλιν και πάρε τα κατάλληλα γάντια, μάσκα και γυαλιά.... |
|
||||
|
||||
![]()
Γαντια εχω λατεξ. Μασκα, αυτή που χρησιμοποιούν οι γιατροι, (τα βρίσκεις ευκολα στο φαρμακείο αυτά). Αλλα πώς να μουλιάσω την κόντρα όταν πρεπει να μπεί ανάμεσα το υλικό;
![]() Τελοσπάντων, αυριο μεθαυριο που θα έρθει το ενυδρείο θα δω τι θα κάνω. Αν εχει κανενας αλλος καμια ιδεα, θα ήταν ευπρόσδεκτη. Κατι που μου ήρθε τώρα. Υποτιθεται οι σιλικόνες αντεχουν μεχρι 70 βαθμούς κελσίου. Αν ριξω βραστό νερό; Δεν θα χαλάσει λίγο κανοντας το πιο ευκολο να βγεί με το κοπίδι μετα; Υπάρχει περίπτωση να σπάσει το τζάμι απο κατι τέτοιο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|