|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορέσεις να βγάλεις τια παλιές κόντρες χωρίς να κάνεις ζημιά δεν βλέπω γιατί όχι!!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη ήταν η αμέσως επόμενη μου ερώτηση!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν 1,5 χρονο κολλησα ενυδρειο φιλου οπως το δευτερο σκιτσο,με διαστασεις 1,50 χ 50 χ 60.Μεχρι σημερα ολα καλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ!
Καμια ιδέα για το πως να ξεκολλήσω τις κόντρες για να τις αλλάξω θέση; Υπάρχει κάποιο χημικό διαλυτικό για την σιλικόνη; |
|
|||
|
|||
![]()
άσχετο.... αλλά, πόσο βγαίνει πάνω κάτω 1,50*50*60 σε τζάμια και εργατικά?
|
|
|||
|
|||
![]()
με φαλσετα μονο μπορεις να στις βγαλεις, κ με πολυ προσπαθεια.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
υπάρχουν και διαλυτικά, που χρησιμοποιούνται κυρίως ως αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου |
|
||||
|
||||
![]()
Το ασετον και το οινοπνευμα δεν νομίζω πως κάνουν κάτι. Επισης, επειδή είναι μεγάλη επιφάνεια, με κοπίδι μπορώ να κάνω γυρω γύρω, αλλα το απο κάτω πως θα γίνει;
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν κανουν τπτ.... εγω πηγα να καθαριθω λιγο το τζαμι π λερωθηκε με σιλικονι κ δεν καθαριζει.
|
|
|||
|
|||
![]()
ότι κάνουν κάνουν, μην περιμένεις με το που θα το χρησιμοποιήσεις να ξεκολλήσει με μιας...
πιο εξτριμ λύση είναι..... το διαλυτικό νίτρου,προσοχή όμως γιατί είναι αρκετά τοξικό για το δέρμα,φοράμε πάντα γάντια,μιας χρήσεως. Μουλιάζουμε τη σιλικόνη και μετά αφαιρούμε αρκετά εύκολα,αλλά επειδή το συγκεκριμένο διαλυτικό αλλιώνει τα χρώματα και πολλά άλλα υλικά,ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πριν το κάνεις όμως πήγαινε στο λιρόυ μέρλιν και πάρε τα κατάλληλα γάντια, μάσκα και γυαλιά.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|