|
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε μια ματια εδω σ' ενα αρθρο του περιοδικου του Π.Σ.Φ.Ε.
http://www.aquarist.gr/articles/Pelv.../kribensis.htm
|
|||
|
|||
![]()
Μην αγχώνεσαι για την τροφή, δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, τρώνε τα πάντα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Τι μεγεθος (μηκος) εχει το ψαρι;
|
|
||||
|
||||
![]()
8 εκατοστα ειναι σιγουρα!
Λοιπον να σου πω λιγο και την συμπεριφορα του μερχρι τωρα! ΚΑτα την διαρκεια που ειναι ανοιχτο το φωσ ειναι κλεισμενο μεσα στην φωλια του. το βραδυ που κλεινει το φωσ παρατηρω οτι βολταρει. παρολο που εχω ριξει 3 διαφορετικες τροφες δεν το εχω πετυχει να τρωει ακομα. Αυριο θα βαλω και μια θυληκια σκεφτομαι για να δω μηπωσ ξεθαρεψει!
|
||||
|
||||
![]()
Ζευγάρι είναι απαραίτητο γι αυτά τα πολύ όμορφα ψαράκια.
Επίσης θα βοηθήσει να έχουμε πυκνοφυτεμένο ενυδρείο καθώς και σκουρόχρωμο υπόστρωμα
|
|||
|
|||
![]()
Μολις του βρεις θηλυκια θα γινει "αλλο" ψαρι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενω το μεγαλο για το οποιο αναφερομαι το ενευδρειο εχει ασπρομαυρο βυθο με κυριρχο το ασπρο. Του εβαλα 8 ριζουλες φυτα σημερα γιατι το ειχα φαλακρο τελειος. Τι να κανω λετε? να το βαλω και το μεγαλο στο αλλο ενυδρειο με τα 2 μικρα η θα εχω κηδειες? ------------------------- δεν βρισκω μεγαλη θυλυκια! ειπαν θα φερουν απο την αλλη εβδομαδα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geovai : 21-01-11 στις 19:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα βρισκουν τα δυο μικρα και ειναι αρσενικο-θηλυκο, μην τα ενοχλησεις. Καλυτερα να πας πισω τον μεγαλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πληροφοριες! | stavaigi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 26-10-10 10:15 |
πληροφοριες για co2 | Psytrancer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-02-09 03:04 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | CHRIS4204 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-10-08 10:50 |
Πληροφοριες για D.I.Y CO2 | Θεοδωρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 18-07-07 21:34 |
Πληροφοριες | maiktr | Ζωοτόκα | 5 | 03-11-05 12:57 |