|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω με το αλγοφυτεμενο μου θα την κανω την κινηση φετος.περιμενω να υποχωρησει λιγο η αλγη και βουρ για διαγωνισμο και οτι λαχει.ετσι για να γινουμε πολλοι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ εχεις κι εναν ωραιο κυβο που θα ειναι πανεμορφος μεχρι το Μαιο
![]() Παράθεση:
![]() Πολλοι θα ειμαστε σιγουρα...θα παρω κι εγω μερος στον IAPLC και στον AAC με τον "θρονο" και αν προλαβω με ενα ακομα layout. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω μεσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα στείλω και εγω το μεγάλο και ας μην υπαρχει πλέον(εξάλλου για αυτό και δεν το έστειλα περσι),το μικρό περιμένω να φουντώσει το γκαζόν και μάλλον θα πάει του χρόνου,δηλαδη σαν να λέω τωρα εγω λέω με το μυαλό μου οτι ετοιμάζομαι για το 2012 ε,πωπω εχω ξεφύγει εντελώς χαχαχαχα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω θα στειλω για τη συμμετοχη!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω να σου στείλω 2-3 φωτογραφίες να μου πεις την άποψή σου Αλέξανδρε; Να αλλάξω κάτι αμα είναι, και να μην τους ταλαιπωρώ τζάμπα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Σταυρο εσυ εισαι σταθερη αξια !! Εγω λεω να στειλεις το ενα ενυδρειο στον IAPLC και στον AAC να στειλεις και τα 2 σε διαφορετικες κατηγοριες (εχεις το δικαιωμα). Φιλιππα, μπραβο αγορινα, χαιρομαι που θα συμμετασχεις. Θα δεις οτι ειναι ωραια εμπειρια Να υπενθυμισω οτι στον IAPLC μπορειτε να στειλετε μονο ενα ενυδρειο και οτι δεν υπαρχουν κατηγοριες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμμετοχες του GAB στους διεθνεις διαγωνισμους aquascaping 2010. | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 88 | 09-06-11 01:27 |
Διεθνεις διαγωνισμοι aquascape | beat89 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 17-01-11 23:58 |
Παρακολουθηση συμμετοχων του διαγωνισμου Aquascaping -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 11 | 01-12-10 02:34 |
Τρόποι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Aquascaping του GAB! | Γιώργος Κ | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 4 | 28-11-10 18:12 |
Διεθνεις διαγωνισμοι Aquascaping 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 136 | 25-05-10 01:35 |